označevalni laserji PROMARKER

Oglejte si našo ponudbo laserskih sistemov za označevanje.

ProMarker 300
Pošljite povpraševanje

ali pokličite (04) 236 46 55

Označevalni laserji ProMarker

ProMarker – označevanje pri visoki hitrosti, preprosto kot tiskanje

Laserski sistemi za industrijsko označevanje serije ProMarker nudijo preprosto in hitro lasersko označevanje. Zasnovani so bili za označevanje kovinskih in plastičnih delov kot so na primer promocijski izdelki, darila, podatkovne tablice. Zaradi svojega print gonilnika ga lahko operirate z vašim običajnim grafičnim programom. Laserski sistemi znamke Trotec so 100% zasnovani in izdelani v Avstriji.

TEHNIČNI PODATKI

Vrsta laserja: Diodni laser
Delovna površina: 180 x 180 mm
Višina obdelovanja: 250 do 531 mm
Moč laserja: 10 do 20 W

Velikosti delovne površine

Izberite idealen laser za vaše potrebe

Laserska tehnologija v praksi

Oglejte si primer delovanja laserske tehnologije v praksi

Laserski stroji serije ProMarker

Demonstracijski prikaz delovanja laserskih sistemov.

še več primerov najdete v naši video galeriji
Obiščite video galerijo
PREDNOSTI

Vrhunski laserski sistemi ProMarker za označevanje pri visoki hitrosti

ProMarker laserski sistem je bil razvit za označevanje velikih naklad manjših in srednjih delcev. Označevalni laser vam omogoča označevanje na pisala, usb ključe ali podatkovne tablice v le nekaj sekundah.

Zasnovan za hitrost.

Galvo fiber laser graviranje kovine

Označevanje kovine

ProMarker laserski sistemi omogočajo označevanje pri visoki hitrosti

DirectMark programska oprema

Omogoča preprosto označevanje in prihranek pri času

PRIHRANITE PRI ČASU

Tako preprosto kot tiskanje

Prednameščena programska oprema je podobna kot pri upravljanju tiskalnika. Deluje z vsemi grafičnimi programi, CAD in programi za tiskanje etiket. Ni potrebe po uvažanju ali pretvorbi grafičnih datotek – uporabite preprost ukaz za tiskanje. Programska oprema vključuje tudi celovito bazo z nastavljenimi parametri za različne materiale.

Zasnovan za intuitivno uporabo.

PRIHRANITE PRI DENARJU

Nizki stroški vzdrževanja

Vgrajena glava diodnega laserja praktično ne potrebuje vzdrževanja in je povsem zanesljiva. Poraba energije označevalnega laserja je zelo nizka. Stroškov za potrošni material, rezervne dele in vzdrževanje stroja praktično ni.

Zasnovan za učinkovitost.

Pošljite povpraševanje
Diodni laser

ProMarker delovna glava

Vgrajena glava praktično ne potrebuje vzdrževanja

Tehnični podatki – ProMarker

ProMarker 100 ProMarker 300
Delovna površina 180 x 180 mm 180 x 180 mm
Najvišja višina obdelovanja 531 mm 250 mm
Moč laserja – Diodni 10 – 20 W 10 – 20 W

Značilnosti in nadgradnje

Programska oprema DirectMark

Lasersko označevanje z DirectMark je enostavno kot tiskanje

DirectMark Printer Driver vam omogoča preprosto uporabo laserja – kot pisarniški tiskalnik. S svojo funkcijo vektoriziranja, lahko pošiljate datoteke iz poljubnega grafičnega programa neposredno v označevalni laser. Čas priprave je tako zmanjšan, saj ni vmesnih korakov. Dodatna prednost je tudi v tem, da ni potrebe po prejšnjem znanju o programu DirectMark – enostavno plug & play.

Prihranite na času z celovito bazo materialov

Vgrajen sistem pozicioniranja

Vgrajen sistem za pozicioniranje vam omogoča da namestite materiale hitro in enostavno. Položaj za označevanje je nastavljen natančno kot tudi robovi in luknje obdelovanca.

Srce Trotec označevalnega laserja je hitri, zračno hlajen, brez potrebe po vzdrževanju diodni laser. Zasnovan je tako kakovostno, da je dolga življenjska doba garantirana – tudi v najtežjih pogojih. Omogoča vam označevanje do 640 znakov na sekundo in je na voljo z lasersko močjo od 10 do 20 W.

Osvetljena notranjost

LED osvetljena notranjost Trotec laserske postaje vam omogoča natančno pozicioniranje materiala. LED osvetlitev se lahko vklopi in izklopi na zunanjem delu stroja.

Trotec galvo laserji so lahko enostavno prilagojeni vašemu trenutnemu delovnemu procesu in materialom. Izbirate lahko med različnimi močmi laserja (10-15 W).

Za vgradnjo v obstoječe sisteme so naši označevalni laserji opremljeni z 20V vhodi in izhodi. Priključijo se lahko tudi do štiri neposredno-nadzorovane osi.

Premična z-os

ProMarker in SpeedMarker 300 kompaktne galvo delovne postaje so lahko opremljene z mehanično Z-osjo ali programsko vodeno Z-osjo, ki je lahko tudi vodena preko tipkovnice.

Autostart funkcija

Z autostart funkcijo lahko regulirate laserski stroj med procesom laserskega označevanja.

Industrijski računalnik za speedmarker

Za zagotovitev največje delovne hitrosti je vključen tudi industrijski računalnik v SpeedMarker paketu. Računalnik je hiter in izdelan posebej za industrijsko okolje.

Atmos odsesovalni filtri poskrbijo za filtriranje delcev in vonjav. Postavljajo nove standarde v smislu preprostega upravljanja, efektivnosti in nizkega stroška obratovanja.

Galvo laser pass troughV primeru, da se v vašem poslu ukvarjate ne samo z majhnimi deli, ampak tudi z večjimi preprosto izberite opcijo pass-trough za vašo lasersko postajo.

Programsko vodena Z-osPrihranite na času pri določanju laserske razdalje s programsko vodeno Z-osjo. S programsko vodeno osjo za nastavitev višine, lahko prilagodite vaš označevalni laser na različno višino. Laserski fokus bo tako pripravljen za katerikoli material.

Nožno stikaloNožno stikalo omogoča preprosto upravljanje laserja z operaterjevo nogo.

Zaščitna očala za laserZaščitna očala ščitijo oči pri delu z laserskim strojem razreda 4. Nudimo dve vrsti očal (večja verzija se lahko nosi preko korekcijskih očal).

Iskalec fokusaSluži za pravilno lasersko fokusiranje in označevanje na obdelovancu.

Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete (04) 236 46 55 ali pošljete povpraševanje. Povezava do pogostih vprašanj tukaj.

Pošljite povpraševanje

Z naročilom na e-novice do ugodnih ponudb