Poslovna darila za boljšo prepoznavnost vašega podjetja

Graviramo, tiskamo in izdelamo vam izvirna poslovna darila po naročilu, ki jih potrebujete za povečanje prepoznavnosti vaše znamke ali podjetja. Promocijske izdelke vam lahko tudi dobavimo ali pa jih priskrbite sami.

Nudimo vam praktično vse, kar potrebujete za učinkovita poslovna darila

Pri ponudbi poslovnih daril smo izredno prilagodljivi, saj vam lahko zaradi lastne proizvodnje pravzaprav izdelamo unikatno poslovno darilo iz različnih materialov. Promocijska darila vam tudi lasersko graviramo in tiskamo z logotipom, napisom ali grafiko po želji. Promocijski material lahko priskrbite sami ali pa ga dobavimo namesto vas. Vsa poslovna darila, ki jih želite naročiti si lahko ogledate v našem katalogu.

Poglej katalog COOL s poslovnimi darili
Graviranje na steklo, kozarec z logotipom kot poslovno darilo
Graverstvo na pisala za SLOLES

Lasersko graviranje velikih in majhnih količin v rekordnem času

Najhitrejši laserski gravirniki na trgu nam omogočajo graviranje poslovnih daril kot so pisala, usb ključi, vžigalniki, obeski itd. v velikih količinah zelo hitro in natančno. Lasersko graviranje pa je možno na izdelkih iz različnih materialov, zato bodo tudi vaši promocijski izdelki gravirani na način, ki zagotavlja obstojno gravuro, ki je odporna na vse zunanje vplive. Zaradi enostavne in hitre priprave pa je tovrstno označevanje poslovnih daril tudi cenovno ugodno.

Več o laserskem graviranju

Kakovosten in obstojen tisk na promocijski tekstil in material vseh vrst

Razpolagamo z različnimi tehnologijami tiska, ki nam omogočajo kakovosten tisk na promocijski tekstil vseh vrst kot so majice, ovratni trakovi, torbe, dežniki ipd. ter različne materiale promocijskih daril. Nudimo vam vse od grafičnega oblikovanja do izjemno kakovostnega tiska z živimi in obstojnimi barvami na vaših promocijskih izdelkih.

Tisk na trakce

Nasveti pri izbiri poslovnih daril:

 • Natančna opredelitev ciljne publike
  Da bi bilo poslovno darilo pozitivno sprejeto morate svoje stranke dobro poznati, kako razmišljajo, kaj jim je všeč in ali se jim izdelek zdi uporaben.
 • Visoka relevantnost
  Popolno poslovno darilo je tisto, ki se vsakodnevno uporablja in poskrbi zato, da se stranka lažje prebije skozi dan. Zato ne pošiljajte npr. kladivo nosečnicam.
 • Nepričakovano izvirna poslovna darila
  Razmislite, zakaj bi prav kladivo pošiljali grafičnemu oblikovalcu. Tudi z originalnim sporočilom, če je pametno utemeljen lahko dosežete dober rezultat
 • Občutek kakovosti
  Vsa promocijska darila naj dajejo občutek kakovosti, saj takoj pride do asociacije z vašim podjetjem, storitvami in izdelki. Visoko kakovostni izdelki imajo dolgoročno pozitiven učinek.
 • Enoten videz za večjo prepoznavnost
  Poslovno darilo naj bo vedno oblikovano v videzu (celostni grafični podobi) vašega podjetja. Le na ta način boste dosegli večjo prepoznavnost vaše blagovne znamke.
 • Izberite izdelke z daljšim rokom uporabe

Ideje za poslovna darila, če ne veste kaj izbrati

Pri doseganju velike prepoznavnosti blagovne znamke oz. pri brand building-u je pomembna količina (koliko oseb jo vidi) in pogostost (kolikokrat jo vidi) za zapomnljivost. Tukaj je nekaj promocijskih daril, ki so ugodni a hkrati dosežejo svoj cilj:

 • Kemični svinčniki
  Kemični svinčniki s tiskom ali gravuro ostajajo najbolj priljubljena in uporabna promocijska darila na svetu. Ne glede na to ali smo v pisarni, potujemo po svetu ali samo doma.

 • Izdelki za tekočino
  Žeja je nekaj, kar imamo skupnega vsa bitja na tem svetu, zato se promocijski izdelki kot so flaške, lončki, termovke itd. uporabljajo vsak dan in povsod.
 • Rokovniki in USB ključi
  Med najbolj priljubljene promocijske izdelke spadajo tudi rokovniki in usb ključi s potiskom, ki jih najdemo v vsaki pisarni in so pogosto uporabljeni.
 • Sezonski izdelki
  Koledarji po naročilu so tudi učinkovit promocijski izdelek, saj ga ima poslovni partner skozi celotno leto v svoji bližini in mu je tako vaša blagovna znamka vedno podzavestno v mislih.

Zakaj izbrati nas? Preprosto. Vse, kar potrebujete na enem mestu.

Že več kot 20 let izdelujemo vse od klasičnih promocijskih daril do unikatnih poslovnih daril za najbolj znane blagovne znamke po Sloveniji. Zaradi lastne proizvodnje pa vam izdelamo praktično vse kar potrebujete.

Hitro graviranje

Hitra izdelava v dogovorjenem roku

V našem podjetju dajemo velik poudarek na profesionalen in strokoven pristop k vsakemu naročilu. Vse izdelke in storitve realiziramo v dogovorjenem roku, brez izjeme.

Velika izbira poslovnih daril

Velika izbira poslovnih daril za vse priložnosti

Nudimo več tisoč promocijskih daril, s katerimi boste povečali prepoznavnost vašega podjetja. Nudimo veliko izbiro izdelkov na zalogi ali pa naročimo želene izdelke iz kataloga.

Grafično oblikovanje in svetovanje

Grafično oblikovanje in vzorec pred izdelavo

Nudimo vam grafično oblikovanje in svetovanje pri izdelavi vaših poslovnih daril za dosego najboljših rezultatov. Pred izdelavo vam tudi zagotovimo brezplačen predogled ali vzorec.

Več tisoč poslovnih daril

Poslovna darila za manjša in večja naročila

Izdelujemo darila za fizične in pravne osebe, vse od manjših naročil do zelo velikih naročil po konkurenčni ceni. Pri večjih naročilih cena pada z naročeno količino.

Brez kontaktno graviranje z laserjem

Kakovostno in obstojno tiskanje ter graviranje

Lastna proizvodnja nam omogoča tiskanje obstojnih, realističnih in živih barv na različne materiale. Z laserskim graviranjem pa bodo gravure obstojne na vse zunanje vplive.

Prilagodljivost

Smo izredno prilagodljivi glede vaših želja

Tukaj smo za vas, da vam svetujemo in pomagamo s koristnimi informacijami, kako uspešno tržiti vaše podjetje s promocijskimi izdelki in narediti vtis na poslovne partnerje z izvirnimi darili.

Najbolj pogosta vprašanja in odgovori

Na ceno poslovnih in promocijskih izdelkov vpliva več dejavnikov. Nudimo konkurenčne cene, ki padajo s količino naročenih izdelkov. Za natančno ponudbo nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo nezavezujočo ponudbo.

Seveda, promocijski material lahko priskrbite tudi sami.

Hitrost izdelave je odvisna od velikosti naročila, težavnosti izvedbe in zaloge. Vsa naročila izdelamo v dogovorjenem roku, ki je ponavadi od enega dneva do nekaj dni. Vedno se trudimo, da so izdelki narejeni še pred dogovorjenim rokom.

Seveda. Dodelimo vam lastnega strokovno usposobljenega grafičnega oblikovalca/ko, ki vam bo svetoval/a glede videza in izdelave poslovnega darila.

Tiskamo na vse promocijske tekstile kot so majice, puloverje in ostali tekstil ter športna oblačila.

Seveda. Imamo jih kar nekaj. Najbolje je, da nas kontaktirate in izrazite svoje želje. Potrudili se bomo, da vam priskrbimo vse, kar potrebujete za svojo reklamo.

Seveda. Po dogovoru vam lahko tudi pošljemo vzorec promocijskega izdelka, vzorec tiska in gravure pred izdelavo.

Odvisno od vaših želja. Če želite boljšo obstojnost, potem je graviranje bolj primerno, saj prodre globlje v material in zagotavlja odpornost na mehanske vplive. Pomanjkljivost je v tem, da je gravura enobarvna ali v različnih odtenkih sivine. Če želite večbarvno grafiko živih in realističnih barv, potem je bolj primeren tisk, vendar ni tako obstojen kot gravura.

Če niste prepričani ali bo tisk obstojen na vašem materialu nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali.

Na zalogi imamo veliko izbiro promocijskih daril in poslovnih daril. Za posebne želje pa tudi opravimo hitro dobavo izdelkov.

Seveda. Po tem, ko vas obvestimo, da so vaša promocijska darila na voljo za prevzem jih lahko prevzamete v obratovalnem času v naši poslovalnici v Kranju. Izdelke vam lahko tudi pošljemo z dostavno službo.

S podjetjem K-Print d.o.o. zgledno sodelujemo že vrsto let. Cenimo natančno izdelavo, konkurenčne cene in kratek dobavni rok.

Merkur d.d.

Ekipa je zelo profesionalna, delo opravijo natančno, odgovorno in v dogovorjenih rokih. Z izvedbo njihovih storitev smo bili neizmerno zadovoljni.

Petrol d.d.

Dolgoletno sodelovanje predstavlja več kot le poslovni odnos. Gre za odzivnost, prijaznost in profesionalnost, ki se kaže na vseh segmentih našega sodelovanja.

Rdeči križ Slovenije

Imate vprašanja? Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Tukaj smo, da vam priskrbimo čim več informacij, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in ponudimo učinkovito rešitev za vaše potrebe.

Pošljite povpraševanje