Sedež podjetja Reiner

O PODJETJU REINER

Družinsko podjetje ima sedež v mestu Furtwangen v Schwarzwaldu, Nemčija

Danes je družba sestavljena iz treh poslovnih oddelkov: Numeratorji, elektronske štampiljke in skenerji. Reiner je vodilni na trgu štampiljk v Evropi in Ameriki. Osebje 200 dobro poučenih zaposlenih uvajajo nove tehnologije in sodobne proizvodne sisteme, ki prinašajo visoko kvalitetne izdelke. Reiner je partner z več kot 60 nacionalnih in mednarodnih distributerjev in prodajalcev.

REINER izdelki se uporabljajo povsod, tako v industriji kot javni upravi in bankah.

Uradna stran proizvajalca

REINER IZDELKI

Široka ponudba štampiljk in numeratorjev

Ročne štampiljke Reiner

ROČNE ŠTAMPILJKE

Ročne žige visoke kakovosti odlikuje vsestranska uporaba in dolga življenjska doba. Ne glede na to ali potrebujete številčne, datumske, s časom, z besedilom ali v kombinaciji.

Elektronske štampiljke Reiner

ELEKTRONSKE ŠTAMPILJKE

Visoko kakovoste elektronske štamiljke REINER odlikuje njihova visoka kakovost in vsestranska uporaba. Štampiljke so izdelane za individualne potrebe s številkami, z datumi, s časom, z besedilom ali v kombinaciji.

Reiner Industrijska oprema za označevanje

IND. OPREMA ZA OZNAČEVANJE

Označevanje – fleksibilno, mobilno in enostavno! Ne glede ali potrebujete opremo za številčenje, datume, čas, črtne kode, logotipe ali v kombinaciji – z REINER industrijsko opremo poskrbimo za vaše potrebe.

Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete (04) 236 46 55 ali pošljete povpraševanje.

Pošljite povpraševanje

Z naročilom na e-novice do ugodnih ponudb