Roll up stojala

Roll-up stojalo

Dotisk reklamnih pripomočkov na samostoječa stojala

Učinkovito oglaševanje

Reklamni pripomočki za popolno izvedbo vaše promocije

Nudimo široko ponudbo reklamnih pripomočkov za potrebe oglaševanja in promocije. Izdelki so idealni spremljevalci sejmov in kongresov ter konferenc kot tudi trgovinskih promocij in akcijskih ponudb za trgovce.

  • Kvalitetna in obstojna izdelava
  • Dotisk vseh pripomočkov, hitro in ugodno
  • Vse na enem mestu, od oblikovanja do tiska
Pošljite povpraševanje
VIZUALNE KOMUNIKACIJE

Celovita ponudba reklamnih pripomočkov

Roll-up stojala za promocijo

Z Roll Up stojal boste z lahkoto pritegnili pozornost na sejmih, v nakupovalnih centrih in ostalih dogodkih. So najbolj priljubljen način promocije izdelka ali storitve, saj se grafika enostavno zvije v podnožje stojala.

Pošljite povpraševanje

Stojala za vpetje plakatov

Kakovostna L in X stojala so odlična mobilna rešitev za vaše prezentacije, seminarje kot razstavna stojala za prikaz vaših reklamnih sporočil. Profili za vpenjanje omogočajo hitro in enostavno montažo in demontažo.

Pošljite povpraševanje

Obojestranska ulična reklamna stojala

Samostoječe table in reklamne kovinske A-table nudimo v treh velikostih. Oglas na A-tabli je viden z obeh strani, montaža oglasnega sporočila – plakata pa je enostavna in hitra, tudi za zunanjo uporabo.

Pošljite povpraševanje

Reklamna stojala za prospekte

V ponudbi imamo raznovrstna reklamna stojala za brošure, letake ali prospekte. Izbirate lahko med različnimi oblikami, izvedbami in formati. Z njimi bo vaš promocijski material opazen in vedno pri roki.

Pošljite povpraševanje

Prenosna stojala za transparente

Lahka in trpežna stojala v različnih velikostih za prikazovanje vašega reklamnega sporočila tiskanega na tekstil ali ceradno platno so primerna za notranjo in zunanjo uporabo, za učinkovito oglaševanje.

Pošljite povpraševanje

Sejemske promocijske stene

Inovativne prenosne hitro sestavljive promocijske stene, različnih velikosti v kompletu s tiskom vašega reklamnega sporočila. Modularni Aero sistem je primeren za razstavne prostore.

Pošljite povpraševanje

Rešitev za fiksiranje trdih medijev

Stroškovno ugodna in preprosta priročna stojala za trde medije kot so Forex, Dibond, … V ceni je vključeno stojalo in tisk na izbran material. Prednost držala je večletna uporaba in enostavna namestitev reklam večjih dimenzij.

Pošljite povpraševanje

Zložljivi, prenosni promocijski pulti

Zložljivi promocijski pulti z vašim reklamnim sporočilom v leseni ali plastični različici, za uporabo v zaprtih prostorih ali odzunaj. Izdelek je dobavljiv s kvalitetnim tiskom in prenosno torbo za lažji transport.

Pošljite povpraševanje

Pregrajevalni sistemi za usmerjanje

Za pripravo večjih dogodkov priporočamo usmeritvene pregrajevalne sisteme iz naše ponudbe. Izbirate lahko med dvema izvedbama, model s trakom ter izvedba s stebri v zlati ali srebrni barvi, z dolžinama 100 ali 150 cm.

Pošljite povpraševanje

Premični pregradni sistemi

Modularni pregradni sistemiso idelani za opredelitev območij na pločniku pred lokalom, restavracijo, v nakupovalnih središčih ipd. Sistem je med seboj povezljiv in mobilen, z enostavno montažo.

Pošljite povpraševanje

Mobilni govorniški in PC pulti

Nudimo mobilne govorniške pulte za vašo konferenco ali predavanje.v ponudbi tudi vaša predstavitvena točka za računalniško mizo, ki vključuje stojalo in nosilec za monitor. V naši ponudbi tudi zložljive mize.

Pošljite povpraševanje

Reklamne zastave – Beach flags

Mobilne reklamne zastave – Beach Flags z logotipom vašega podjetja lahko plapolajo na sejmih, konferencah ali pred poslopjem vašega podjetja. Povečajte prepoznavnost, utrdite sliko podjetja v očeh vaših poslovnih partnerjev.

Pošljite povpraševanje

Klip-Klap alu okvirji za plakate

Želite plakate uokviriti in jih tako še bolj poudariti? Alu okvirji za plakate, ki jih dobite pri nas, so kakovostni in so vam na voljo v vseh standardnih formatih. Zelo enostavna uporaba in hitro zamenjevanje reklamnih napisov.

Pošljite povpraševanje

Alu okvir za plakate z LED trakom

Kvalitetni aluminijski okvirji v standardnih formatih z vgrajeno led razsvetljavo. Okvirji so primerni za notranje oglaševanje podnevi in ponoči, poraba električne energije je zelo nizka. Omogočajo preprosto in hitro menjavo grafike.

Pošljite povpraševanje

Izbočena stenska svetlobna kaseta

Svetlobne stenske kasete v treh različnih velikostih so idealna rešitev, ko želite izboljšati vidljivost in opaznost vaše predstavitve. Opremljeni so z neonskimi svetilkami, ki ob večji svetilnosti prihranijo električno energijo.

Pošljite povpraševanje

Svetlobni reklamni totemi

Elegantni samostoječi svetlobni totemi za prikazovanje reklamnega sporočila iz obeh strani, saj osvetlitev omogoča vidnost sporočila podnevi in ponoči. Klip-klap zapiranje za hitro in enostavno zamenjavo grafike.

Pošljite povpraševanje

Kolesarsnica z reklamno tablo

Kolesarnice lahko ponudimo v treh različicah. Prva je najbolj preprosta, druga je z reklamno tablo – na katerega natisnemo logotip vašega podjetja, tretje stojalo opremimo z reklamnim plakatom, za dodatno prepoznavnost.

Pošljite povpraševanje

Riši-piši magnetne in table iz plute

Oglasne deske iz naravne plute ali oglasne deske s kovinsko podlago. Oglasne deske so primerne za notranjo uporabo in prehodne prostore za pritrjevanje obvestil, letakov in informacij.

Pošljite povpraševanje

Zastekljene oglasne table

Zastekljene oglasne deske so posebej primerne za prehodne prostore, saj steklo zaščiti plakate in obvestila, lahko pa jo tudi zaklenete in s tem nadzorujete njeno uporabo. Primerne so tudi za uporabo na prostem.

Pošljite povpraševanje

Steklene vitrine s ključavnico

Steklene razstavne vitrine za izdelke, ki jih lahko zaklenete in so še posebej primerne za sejemske nastope. Steklene vitrine so opremljene z varnostno ključavnico in razsvetljavo.

Pošljite povpraševanje

Samostoječi pepelniki

Na voljo imamo pester kadilski program, ki bo lep dodatek pred vašimi poslovnimi prostori ali dobrodošla pridobitev v kadilnicah. Izbirate lahko med pestro paleto pepelnikov različnih dimenzij in oblik.

Pošljite povpraševanje

Sorodne vsebine

Poglejte si sorodne vsebine kot sta promocijski material in digitalni tisk

Promocijski material

Graviramo in tiskamo na promocijske materiale in poslovna darila kot so pisala, obeski, kozarci, rokovniki, vžigalniki, itd.

Več informacij

Digitalni tisk

Izdelujemo tiskovine vseh vrst. Vrhunska kakovost in ekspresna izdelava po vaših željah, vse na enem mestu.

Več informacij

Zadnje iz naše trgovine

Preprosto naročanje unikatnih daril z lastno gravuro ali tiskom preko spleta.

-72%
Zadnji kos
-72%
Zadnji kos
-72%
Zadnji kos
-69%
Zadnji kos
5,00 z DDV
-69%
Zadnji kos
-39%
Zadnji kos
Ni na zalogi
-58%
Zadnji kos
-58%
Zadnji kos

Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete (04) 236 46 55 ali pošljete povpraševanje.

Pošljite povpraševanje

Z naročilom na e-novice do ugodnih ponudb