POPOLNA HARMONIJA

Vrhunska strojno opremo spremlja odlična programska oprema

Da bi zagotovili preprosto uporabo laserskih sistemov, vam ponujamo tudi širok spekter programske opreme kot je Printer Driver, ki omogoča pripravo laserskega posla, zaznavanje registracijskih znakov, podporo za CAD/CAM in generiranje kod – Trotec programska oprema omogoča še veliko več funkcionalnosti.

Uporabljate lahko tudi posebej razvite vmesnike za pošiljanje datotek iz običajih grafičnih programov v laserski program in jih na ta način pripravite na graviranje in označevanje. To omogoča enostavno delo in zagotavlja natančno graviranje.

Inteligentna programska oprema za označevanje

SpeedMark

Programska oprema za preprosto upravljanje vašega laserja

Trotec programska oprema

DirectMark printer driverLasersko označevanje je preprosto kot tiskanje z DirectMark

DirectMark printer driver je enostaven za uporabo kot pisarniški tiskalnik. S svojo funkcijo vektoriziranja, lahko pošljete datoteke iz vašega poljubnega grafičnega programa neposredno v vaš označevalni laserski stroj. Priprava je zmanjšana na minimum saj ni vmesnih korakov. Prednost je tudi v temu, da ni potrebe po predhodnem znanju – preprosto vklopite in začnite.

Prihranite na času z bazo materialov

DirectMark printer driver ima vgrajeno bazo materialov. Uporaba prednastavljenih parametrov vam omogoča prihranek na času namenjenega pripravi.

JobControl vision software

Ustvarite Print & Cut izdelke iz akrilnega stekla, papirja, filma ali iz kartona.

Modul Vision uporablja registracijske oznake za določanje položaja in vrtenja tiskanega materiala na delovni površini laserja. Poleg tega, morebitno izkrivljanje – linearne ali nelinearne – so v tiskani grafiki zaznane z inteligentimi JobControl® Vision kamerami. Z uporabo sofisticiranih matematičnih algoritmov sistem kompenzira odkrite napake v tisku in dinamično prilagodi pot rezanja, da se ujema z grafiko – ne glede na to ali je material prilagodljiv ali tog.

JobControl® program za laserje

Programska oprema JobControl® vam v celoti pomaga med procesom laserskega graviranja in razreza. JobControl® je intuitiven programski paket, ki vam bo dal popolno kontrolo nad vsemi funkcijami laserja in se v celoti prilagodil vašemu načinu dela. Odprta arhitektura vam omogoča, da uporabljate vaš najljubši grafični program in windows program (vključno z CorelDraw, Photoshop, Photopaint, AutoCAD, Adobe Illustrator, Word, Excel). Ko zaključite z grafično datoteko jo preprosto preko printer driverja pošljete v vaš laserski stroj.

Aplikacija za oddaljen dostop

Trotecova aplikacija za oddaljen dostop ponuja optimizirane možnosti za nadzor nad vašim laserskim rezalnikom z povratnimi informacijami v realnem času preko Wi-Fi. Ne glede na to ali ste lastnik enega ali več laserskih strojev. Obveščani ste o tem ali stroj obratuje ali pa se je laserski posel zaključil. Ravno tako ste obveščeni, ko se laserski posel zaključi in je stroj pripravljen za nov laserski posel. To poveča vašo produktivnost. Vse kar potrebujete je Wi-Fi, Trotec JobControl X laserski program in združljiv laserski stroj.

Aplikacija za oddaljen dostop

En program zajema vse faze obdelave

SpeedMark je program, posebej razvit za naše galvo označevalne laserje. Zajema vse delovne faze od uvoza podatkov in grafike do generiranja črtnih kod, programska oprema je še posebej primerna za avtomatske procese označevanja. SpeedMark uporabniški vmesnik je ravno tako lahko prilagojen z makroji, ki zagotavljajo optimalno prilagajanje v obstoječe procese in delovni tok.

Prednosti SpeedMark programa za lasersko označevanje:

  • prilagodljiv uporabniški vmesnik
  • samodejno sekvenčno generiranje črtne kode
  • podatkovna baza materialov omogoča upravljanje z parametri laserskega označevanja
  • parameterfinder za iskanje parametrov za nove materiale in izdelke
  • vdelava podatkov iz sistemov ERP, kot je npr. SAP
  • upravljanje dovoljenj za različne uporabnike
  • podprto pozicioniranje s kamero

SpeedMark Vision – Smart Adjust je orodje za pozicioniranje s pomočjo kamere za natančno lasersko označevanje materialov. HD kamera prikazuje sliko v živo označevane površine. Operater lahko preprosto pozicionira besedilo z “drag & drop” neposredno na obdelovanca.

CAD/CAM programska oprema za nadzor vašega laserja.

Optimalno opremljen za vsako nalogo: TroCAM

TroCAM je v celoti opremljena, vgrajena CAD/CAM programska oprema za nadzor vašega laserskega sistema. CAD modul TroCAM obsega funkcije, kot so črte, loki, krogi, kvadrati ter ostale posebne geometrijske like kot so poligoni in elipse. Privzeto, TroCAM omogoča uvoz 3D polyline, DXF in DWG. Na voljo so tudi obsežne funkcije kot so spreminjanje, premikanje, kopiranje, vrtenje, zrcaljenje in povečava.

Pretvorba pdf in dxf datotek, ki jih lahko uporabljamo z laserjem. UniDrive program nam omogoča pretvorbo iz različnih datotečnih formatov v “Trotec Spool File” format, ki ga lahko uporabljamo v Trotec JobControl® za graviranje in rezanje.

Unidrive programska oprema

Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete (04) 236 46 55 ali pošljete povpraševanje.

Pošljite povpraševanje

Z naročilom na e-novice do ugodnih ponudb