Lasersko graviranje z rotacijo po obodu

Lasersko graviranje na vse izdelke in materiale

Nudimo vam izjemno hitro in natančno lasersko graviranje po konkurenčni ceni. Graviramo za posameznike in podjetja, vse od daril za posebne priložnosti do promocijskih izdelkov ter industrijskega označevanja velikih serij.

Hitro in natančno lasersko graviranje za vsak žep.

Z najsodobnejši laserskimi stroji na trgu vaše izdelke graviramo z neprekosljivo hitrostjo in natančnostjo. Nudimo vam lasersko graviranje na skoraj vse materiale in izdelke različnih oblik ter velikosti. Niste prepričani ali lahko graviramo vaš izdelek?

Kontaktirajte nas
Lasersko graviranje na obeske
Lasersko graviranje pri visoki hitrosti

Graviranje materialov in izdelkov z neprekosljivo hitrostjo.

Najhitrejši laserski sistemi na trgu so optimizirani na način, ki zagotavlja vrhunske rezultate graviranja tudi pri visoki hitrosti. Z optimotion tehnologijo lahko graviramo tudi do 8x hitreje od primerljivih sistemov na trgu, zato ste lahko brez skrbi, da tudi velika naročila realiziramo v dogovorjenem roku.

Lasersko graviranje z rotacijo po celotnem obodu.

Rotacijsko graviranje z laserskim strojem omogoča graviranje valjastih, koničnih, sodčastih in ostalih posebnih oblik izdelkov različnih velikosti in diametrov kot so kozarci, steklenice, vaze itd. Lasersko graviranje na rotacijo nam omogoča, da vaše izdelke graviramo delno ali po celotnem obodu izdelka, vse od enega kosa do večjih naročil.

Lasersko graviranje z rotacijo po obodu
Graviranje na steklo, kozarec z logotipom kot poslovno darilo

Laserski žarek zagotavlja graviranje še najmanjših podrobnosti.

Lasersko graviranje ima mnoge prednosti pred tradicionalnimi načini graviranja. Ena izmed prednosti je graviranje celo najmanjših podrobnosti na občutljive izdelke kot je recimo steklo. Pri graviranju z laserjem gre za brez-kontakten postopek in skrb za poškodbo izdelka je odveč.

Glavne prednosti laserskega graviranja

Graviranje materiala z laserskim strojem ponuja veliko prednosti v primerjavi z ostalimi načini označevanja:

 • Brezkontaktna obdelava
  Graviranje z laserskim strojem je brezkontakten postopek, zato ne pride do poškodbe vašega izdelka.
 • Neprekosljiva hitrost
  Lasersko graviranje je veliko hitrejše v primerjavi z ostalimi metodami graviranja, saj je priprava veliko krajša.
 • Izjemna natančnost
  Laserski žarek omogoča graviranje tudi najmanjših podrobnosti. Graviranje slik, logotipov in zelo majhnih besedil je brez težav mogoča.
 • Trajna gravura
  Površina materiala, ki je označena z laserjem nudi gravuro, ki je obstojna na vremenske in mehanske vplive, kar je pomembno za sledljivost in zagotavljanje kakovosti.
 • Prilagodljivost
  Izredno prilagodljiva tehnologija, ki zaradi brezkontaktnega načina gravira na skoraj vse velikosti in oblike izdelkov.

Materiali, ki so primerni za lasersko graviranje:

Graviranje z laserjem odpira nov svet možnosti za označevanje vaših izdelkov. Graviramo lahko na vse spodje materiale in še več:

 • Označevalni sistemi
 • Avto-moto deli
 • Medicinska tehnologija
 • Elektronske komponente
 • Strojni deli
 • Orodja
 • Igrače
 • Izrez embalaže
 • Nakit in modni dodatki
 • Filmi in folije
 • Gravirne plošče
 • Pametne naprave

Zakaj izbrati nas? Preprosto. Vse, kar potrebujete na enem mestu.

Graverstvo K-print že več kot 20 let gravira za več tisoč podjetij v Sloveniji in tujini, vse od daril za posebne priložnosti in poslovnih daril do graviranja materialov večjih količin v industrijskem sektorju.

Hitro graviranje

Hitra izdelava v dogovorjenem roku

V našem podjetju dajemo velik poudarek na profesionalen in strokoven pristop k vsakemu naročilu. Vse izdelke in storitve realiziramo v dogovorjenem roku, brez izjeme.

Grafično oblikovanje in svetovanje

Grafično oblikovanje in vzorec pred izdelavo

Nudimo vam grafično oblikovanje in svetovanje pri laserskem graviranu vaših izdelkov za dosego najboljših rezultatov. Pred izdelavo dobite brezplačen vzorec oz. predogled.

Prilagodljivost

Smo izredno prilagodljivi glede vaših želja

Tukaj smo za vas, da vam svetujemo in pomagamo s koristnimi informacijami, glede laserskega graviranja na vaše izdelke. Za kakršnakoli vprašanja smo vedno na voljo.

Velika izbira poslovnih daril

Velika izbira poslovnih daril za vaše dogodke

Nudimo več tisoč promocijskih daril, s katerimi boste povečali prepoznavnost vašega podjetja. Velika izbira izdelkov je vedno na zalogi, lahko pa tudi naročimo izdelke po želji iz naših katalogov.

Brez kontaktno graviranje z laserjem

Natančno in obstojno lasersko graviranje

Laserji s katerimi graviramo zagotavljajo izredno natančno gravuro, ki je obstoja na abrazijo, toploto in kisline, kar je še posebej primerno pri sledljivosti in zagotavljanju kakovosti.

Več tisoč poslovnih daril

Izdelke lahko priskrbite sami ali naročite pri nas

Tudi tu vas ne omejujemo. Izdelke, ki želite, da vam graviramo lahko priskrbite sami ali pa jih izberete pri nas. Zaradi lastne proizvodnje nudimo tudi izdelke po meri.

Najbolj pogosta vprašanja in odgovori

Na ceno laserskega graviranja vpliva več dejavnikov kot so obseg dela, grafično oblikovanje in naročena količina. Nudimo konkurenčne cene, ki padajo s količino naročenih izdelkov. Za natančno ceno nas kontaktirajte in pripravili vam bomo nezavezujočo ponudbo.

Seveda. Izdelke kot so darila, tablice, elektro komponente, avto deli, različni materiali in še več lahko priskrbite sami. Za ostalo poskrbimo mi.

Lasersko graviranje je najhitrejši in najbolj fleksibilen način graviranja v primerjavi z ostalimi načini. Na čas graviranja vpliva nekaj glavnih dejavnikov kot so grafična priprava, velikost gravure, vrsta gravure (besedila, fotografije, logotipi ipd.), število graviranih izdelkov itd. Zato je lahko čas graviranja od nekaj minut do nekaj ur, odvisno od vaših potreb.

Seveda. Dodelimo vam lastnega strokovno usposobljenega grafičnega oblikovalca/ko, ki vam bo svetoval/a in pomagal pri profesionalen videzu vaših izdelkov, pripravo gravure in še več.

Nudimo veliko izbiro promocijskih izdelkov in poslovnih daril, ki si jih lahko ogledate v naših katalogih. Najbolje je, da nas kontaktirate in izrazite svoje želje. Potrudili se bomo, da vam priskrbimo vse, kar potrebujete.

Seveda. Po dogovoru vam lahko tudi pošljemo vzorec izdelka, preden se lotimo graviranja večjih količin.

Graviranje z laserjem zagotavlja oznake, ki so odporne na abrazijo, toploto in kislino, kar je še posebej pomembno pri sledljivosti izdelkov.

Lasersko graviranje je postopek pri katerem laserski žarek fizično odstrani vrhnji sloj iz površine materiala in tako pusti za seboj obstojno gravuro. Lasersko označevanje za razliko od graviranja spremeni površino materiala in njegove lastnosti ter barvo. Oznake z laserjem so ravno tako obstojne in trajne.

Seveda. Po tem, ko vas obvestimo, da so vaši gravirani izdelki na voljo za prevzem jih lahko prevzamete v obratovalnem času v naši poslovalnici v Kranju. Izdelke vam lahko tudi pošljemo z dostavno službo.

Ne. Graviramo vse, od enega kosa do serijskega graviranja več tisoč izdelkov.

Lasersko graviranje in mehansko cnc graviranje sta najpogostejši metodi graviranja na površino različnih materialov. Obe tehnologiji imata svoj namen. Pri laserju je prednost v graviranju natančnih podrobnosti in hitrosti, pri mehanskem graviranju pa učinek reliefa. Pri laserskem graviranju ne pride do poškodbe materiala, saj gre za brez-kontakten postopek obdelave. Ker je priprava / obdelava pri laserskem graviranju hitrejša in ni potrebe po menjavi orodja, zato je tudi ta način graviranja bolj ugoden.

S podjetjem K-Print d.o.o. zgledno sodelujemo že vrsto let. Cenimo natančno izdelavo, konkurenčne cene in kratek dobavni rok.

Merkur d.d.

Ekipa je zelo profesionalna, delo opravijo natančno, odgovorno in v dogovorjenih rokih. Z izvedbo njihovih storitev smo bili neizmerno zadovoljni.

Petrol d.d.

Dolgoletno sodelovanje predstavlja več kot le poslovni odnos. Gre za odzivnost, prijaznost in profesionalnost, ki se kaže na vseh segmentih našega sodelovanja.

Rdeči križ Slovenije

Imate vprašanja? Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Tukaj smo, da vam priskrbimo čim več informacij, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in ponudimo učinkovito rešitev za vaše potrebe.

Pošljite povpraševanje