Tisk na majice, tiskanje majic mini golf panorama

Iščete obstojen, hiter in ugoden tisk na majice? Berite dalje.

V podjetju K-PRINT vam nudimo kakovosten tisk na majice po vaši izbiri. Za tiskanje majic uporabljamo različne tehnologije tiska, zato lahko tiskamo na skoraj vse vrste tekstila. Z veseljem vam pomagamo pri pripravi grafike za tisk v primeru, da je nimate.

Zakaj izbrati nas za tiskanje vaših majic:

  • Velika izbira majic različnih proizvajalcev
  • Zelo hitra izdelava in konkurenčne cene
  • Brezplačna grafična priprava za večja naročila
  • Obstojen in kakovosten tisk na majice

Tisk na majice za vse priložnosti

Ste posameznik, podjetje ali načrtujete velik dogodek? Z veseljem pomagamo ?.

Nudimo tisk na majice vse od ene majice do večjih naročil za različne dogodke kot so rojstni dnevi, dekliščine in fantovščine, tekmovanja, kulturni dogodki, sejmi ipd.

Potrebujete nasvet ali dodatne informacije?

Vprašajte nas
Tisk na majice, tiskanje majic
Žar mojster majice z napisi

Naročanje majic z napisi v naši spletni trgovini

Nudimo vam tudi možnost 24/7 spletnega naročanja majic s pripravljenimi motivi za različne dogodke. Prebrskajte kategorije majic in poskusite najti motiv, ki vam je všeč. Če ne najdete, kar iščete nas kontaktirajte in izdelali vam bomo majice po naročilu. 

Obišči spletno trgovino

Pogosta vprašanja in odgovori

Čas tiskanja majic je odvisen od velikosti naročila. V primeru, da gre za manjše naročilo je običajen čas izdelave od 1 do 2 dni. V primeru večjega naročila oz. naklade je čas tiska daljši. Vsaka stranka ima drugačne želje, zato vam svetujemo, da nas kontaktirate za bolj natančen čas potiska majic. Z veseljem vam bomo pomagali.

Cena potiska majic je odvisna od različnih dejavnikov npr. od velikosti naročila, tehnologije tiska, grafične priprave, ali ste prinesli lastne majice oziroma jih kupili pri nas itd. Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo brezplačno in nezavezujočo ponudbo.

Razpolagamo s praktično vsemi tehnikami tiska na majice. Tiskamo lahko od ene majice do večjih naklad v vseh barvah. Z drugimi besedami, tiskamo lahko praktično vse, kar želite.

Seveda. V primeru, da so majice primerne za potisk jih lahko tudi sami prinesete. Poleg potiska majic vam nudimo tudi veliko izbiro majic različnih proizvajalcev. Za več informacij nas kontaktirajte ali pokličite na tel. 04 236 46 55.

V primeru, da imate grafiko oziroma motiv že pripravljen ga lahko uporabimo pri tisku na majico. Nudimo tudi storitve grafičnega oblikovanja, če nimate pripravljene grafične datoteke.

Navodilo za pošiljanje lastnih datotek:

  • Pripravljen motiv naj bo v znanih grafičnih datotečnih formatih (ai, cdr, psd, png, jpg, tiff, bmp …),
  • predlagamo čim višjo resolucijo grafike (idealno vektorski format) za najboljšo kakovost tiska,
  • v primeru, da je datoteka zelo velika jo lahko naložite v enega izmed priljubljenih oblakov (wetransfer, dropbox, google drive …)  in z nami delite povezavo.

S podjetjem K-Print d.o.o. zgledno sodelujemo že vrsto let. Cenimo natančno izdelavo, konkurenčne cene in kratek dobavni rok.

Merkur d.d.

Ekipa je zelo profesionalna, delo opravijo natančno, odgovorno in v dogovorjenih rokih. Z izvedbo njihovih storitev smo bili neizmerno zadovoljni.

Petrol d.d.

Dolgoletno sodelovanje predstavlja več kot le poslovni odnos. Gre za odzivnost, prijaznost in profesionalnost, ki se kaže na vseh segmentih našega sodelovanja.

Rdeči križ Slovenije

Imate vprašanja? Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Tukaj smo, da vam priskrbimo čim več informacij, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in ponudimo učinkovito rešitev za vaše potrebe.

Pošljite povpraševanje