Drugi o nas. Poplačilo za naš trud.

Najlepša nagrada za naš trud je, ko nas stranke pohvalijo in nam povedo, da so izredno zadovoljne z našim delom. Spodaj je nekaj lepih besed, ki so nam jih namenile naše stranke.

Petrol d.d.

K-print d.o.o. je že večkrat po meri izdelal medalje in pokale za namene Petrolovih športnih iger. Ekipa je zelo profesionalna, delo opravijo natančno, odgovorno in v dogovorjenih rokih. Z izvedbo njihovih storitev smo bili neizmerno zadovoljni.

Ika Krevzel-Panić / Petrol d.d.

Rdeči križ Slovenije

Dolgoletno sodelovanje z zaposlenimi v K-Printu predstavlja več kot le poslovni odnos. Gre za odzivnost, prijaznost, korektnost in profesionalnost, ki se kaže na vseh segmentih našega sodelovanja. Verjamem, da bomo lahko tudi v prihodnje reševali skupne izzive.

Marjan Potrata / Rdeči križ Slovenije

Intersport Slovenija

Za svoje zaposlene v več kot 40 prodajalnah Intersport po Sloveniji v K-Printu graviramo službene priponke. S kvaliteto priponk smo zelo zadovoljni, saj zdržijo vso pestrost dela, ki ga v prodajalni opravljajo naši zaposleni.

Klemen Udovič / IIC Instersport

Merkur d.d.

S podjetjem K-Print zgledno sodelujemo že vrsto let. Cenimo natančno izdelavo, konkurenčne cene in kratek dobavni rok.

Franci Juhant / Merkur d.d.

Iskra ISD

S podjetjem K-print sodelujemo že dlje časa. Še posebej v letu 2017 so se izkazali kot zanesljiv in izredno prilagodljiv partner, saj so nam storitve graviranja kljub zasedenosti opravljali praktično čez noč in tako bistveno prispevali k zadovoljstvu našega novega kupca z velikim potencialom.

Brigita Železnikar / Iskra ISD

Arriva Slovenija

Pri K-printu naročamo imenske priponke. Njihova storitev je vedno izvedena profesionalno in hitro. Zelo sem zadovoljna s prijaznostjo in korektnim odnosom.

Ana Markovič Rakuš / Arriva Slovenija

Porsche Ljubljana

Tudi mi uporabljamo vaše priponke s katerimi smo zelo zadovoljni. Uporaba priponk je enostavna, pritrdilnost je kos vsakodnevnim potrebam, minimalistične oblike, vendar dizajnersko dovršene.

Danijel Kastelic / Porsche Ljubljana
Še več priporočil