Graviranje na steklo in unikatne steklene izdelke

Strokovnjaki za lasersko graviranje na steklo vseh vrst in steklenih izdelkov po naročilu. Vaši izdelki bodo gravirani izredno natančno, hitro in zanesljivo.

Graviranje na steklo z laserjem omogoča realizacijo neskončnih idej

Obdelava stekla z laserskim strojem omogoča graviranje zahtevnih motivov na izdelkih z ravno površino in tudi na cilindričnih izdelkih, kot so kozarci ter steklenice po celotnem obodu. Graviranje na steklo doda vrednost vašim izdelkom z elegantno in prestižno gravuro napisa, logotipa ali grafike po želji. Gravura na steklu je obstojna in trajna, zaradi brez-kontaktnega graviranja pa ne pride do poškodb na izdelku. Niste prepričani, če lahko graviramo na vaš izdelek?

Vprašajte nas
Lasersko graviranje na stekleni spominek
Graviranje na steklo, kozarec z logotipom kot poslovno darilo

Serijsko graviranje na poslovna darila in promocijski material iz stekla

Z najhitrejšimi laserskimi stroji na trgu lahko ugodimo tudi najbolj zahtevnim naročnikom. Brez težav lahko realiziramo večje serije kot je graviranje na kozarce, steklenice in ostala poslovna darila. Priprava in postopek graviranja z laserskim strojem je mnogo hitrejša od mehanskega, zato je tudi cena graviranja občutno nižja.

Oglej si, kaj vse graviramo

Graviranje na steklo izvirnih in unikatnih daril za posebne priložnosti

Personalizirani stekleni izdelki z gravuro so dekorativni predmeti ali čudovita darila, ki jih lahko uporabite za posebne priložnosti kot so poroke, rojstni dnevi in obletnice. Naši izkušeni graverji pa se bodo potrudili, da bo graviranje v steklo opravljeno natančno, kakovostno in trajno. Izdelke vam lahko priskrbimo mi ali pa jih prinesete sami.

Graviranje na kozarce za posebne priložnosti

Na kakšne vrste stekla lahko gravirate?

Laserski žarek omogoča graviranje na steklo vseh vrst in skoraj vseh oblik izdelkov, ki si jih zamislite. Na seznamu je navedenih nekaj vrst stekla, ki ga redno graviramo.

  • Lito steklo, stisnjeno steklo, kristalno steklo, plavajoče steklo,
  • listno steklo, okenska stekla, kaljeno steklo, ogledala,
  • steklo za posode, kozarce in steklenice, plakete, pokale,
  • očala, flaške oziroma stekleničke, vaze in stekleni izdelki vseh vrst.

Na katerih področjih se steklo največ gravira?

Lasersko graviranje v steklo je metoda, ki je vedno bolj priljubljena na najrazličnejših področjih. Uporablja se predvsem v:

  • Avtomobilski industriji, promocijski izdelki in poslovna darila,
  • dekorativni predmeti, darilni izdelki,
  • notranje oblikovanje, graviranje na kozarce in steklenice,
  • ogledala, očala, nakit in modni izdelki

Prednosti laserskega graviranja stekla

Laserska metoda graviranja v steklo ponuja mnogo prednosti, na katere mogoče niste pomislili v primerjavi z mehanskim načinom graviranja.

Hitro graviranje

Vrhunski rezultati v rekordnem času

Lasersko graviranje stekla je izredno hitro, saj poleg priprave grafike in graviranja z laserskim strojem ni drugih zamudnih metod. Na ta način so vsi izdelki izdelani v dogovorjenih rokih.

Brez kontaktno graviranje z laserjem

Brezkontakten postopek graviranja

Pri graviranju stekla z laserskim žarkom ni nevarnosti poškodb na izdelku, saj je postopek graviranja brez-kontakten. Zato je laserski način graviranja tudi bolj zaželen za izdelavo večjih serij.

Natančno graviranje

Možnost graviranja najmanjših podrobnosti

Graviranje stekla z laserjem je tako natančno, da bodo še najmanjše podrobnosti kot so črkovni znaki, fotografije, logotipi in ostala grafika popolnoma kontrastna in čitljiva.

Prilagodljivost

Graviranje z laserjem je izredno prilagodljivo

Laserski stroj omogoča graviranje skoraj vseh vrst in oblik stekla, ki si ga zamislite. Graviramo lahko cilindrične izdelke po celotnem obodu in težko dostopne dele izdelkov.

Kvaliteta

Lasersko graviranje zagotavlja trajne gravure

Gravure na steklu bodo poleg natančne izvedbe, čitljivosti in kontrasta tudi trajne. Gravure narejene z laserjem so odporne na različne mehanske, termične in druge vplive.

S podjetjem K-Print d.o.o. zgledno sodelujemo že vrsto let. Cenimo natančno izdelavo, konkurenčne cene in kratek dobavni rok.

Merkur d.d.

Ekipa je zelo profesionalna, delo opravijo natančno, odgovorno in v dogovorjenih rokih. Z izvedbo njihovih storitev smo bili neizmerno zadovoljni.

Petrol d.d.

Dolgoletno sodelovanje predstavlja več kot le poslovni odnos. Gre za odzivnost, prijaznost in profesionalnost, ki se kaže na vseh segmentih našega sodelovanja.

Rdeči križ Slovenije

Imate vprašanja? Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Tukaj smo, da vam priskrbimo čim več informacij, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in ponudimo učinkovito rešitev za vaše potrebe.

Pošljite povpraševanje