Graviranje na kovino, kovinski sveder

Graviranje na kovino vseh vrst

Nudimo vam hitro in natančno graviranje na kovino vseh vrst, velikosti in oblik. Graviramo natančno, čitljivo in hitro na industrijske komponente, promocijske izdelke, tablice in še več za podjetja in posameznike.

Lasersko graviranje na kovino je izredno hitro in prilagodljivo

Graviranje na kovino z laserjem ponuja veliko prednosti v primerjavi z mehanskim načinom graviranja, saj je prilagodljivost mnogo boljša, kar pomeni, da vam lahko graviramo več unikatnih izdelkov hitreje, natančneje in ceneje. Lasersko graviranje omogoča realizacijo večjih in manjših količin, z izjemno natančnostjo do podrobnosti, ki so pomembne pri graviranju izredno majhnih znakov in fotografij. Niste prepričani, če lahko graviramo na vaš izdelek?

Vprašajte nas
Graviranje na kovino, kuhinjski noži
Serijsko označevanje kovine z laserskim strojem

Graviranje trajnih in odpornih oznak v industrijskem sektorju

Nudimo vam tudi lasersko graviranje izdelkov s tehničnimi oznakami za sledljivosti, zaščiti pred plagiatom ipd. na področjih elektronike, elektro industrije, strojništva, proizvodnji orodja, obdelavi pločevine, medicinskih pripomočkov, avtomobilski industriji in drugod, kjer je potreba po laserskem označevanju trajnih oznak, ki so odporne na abrazijo, toploto ter kislino.

Oglej si, kaj vse graviramo

Ugodno graviranje na kovino promocijskih izdelkov in poslovnih daril

Graviranje z laserskim strojem je izredno hitro in prilagodljivo, zato so stroški nizki pri graviranju logotipov, napisov in ostalih grafik na poslovna darila in promocijske izdelke. Gravure na vaših izdelkih pa bodo natančne, kontrastne in do najmanjše podrobnosti čitljive.

Graviranje na poslovna darila, termovke

Na katere kovine lahko gravirate?

Lasersko označevanje omogoča graviranje skoraj vseh kovin in plastik, ki si jih predstavljate. Na seznamu je navedenih nekaj kovin, katere redno lasersko označujemo.

  • Nerjaveče jeklo (inox), aluminij, eloksiran aluminij
  • Kaljene kovine, orodno jeklo, legirana jekla
  • Titan, titanove zlitine, karbidi, medenina, baker
  • Plemenite kovine (npr. srebro, zlato), kovine z nanosi

Na katerih področjih se kovina največ označuje?

Lasersko graviranje kovine je vedno bolj priljubljena metoda označevanja izdelkov v različnih industrijah.

  • Industrijsko označevanje komponent (serijske številke, tehnične oznake, datamatrix kode, oznake za sledljivost ipd.).
  • Poslovna darila, promocijski izdelki in darila za različne priložnosti.
  • Graviranje na kovino pri izdelkih za zaščito pred plagiatom.
  • Kjer je potreba po oznakah, ki so odporne na abrazijo, toploto in kislino.

Prednosti laserskega graviranja kovine

Laserski način graviranja kovine zagotavlja mnogo prednosti, na katere mogoče niste pomislili v primerjavi z mehanskim načinom graviranja.

Hitro graviranje

Neprekosljiva hitrost in kratki dobavni roki

Lasersko označevanje kovine omogoča realizacijo velikih naročil z nepremagljivo hitrostjo, zaradi hitre priprave in vmesnega prilagajanja, ki ni mogoča pri mehanskem graviranju.

Prilagodljivost

Graviranje z laserjem je izredno prilagodljivo

Napredni laserski sistemi nam omogočajo graviranje težko dostopnih delov oziroma prostorov izdelka, ki ga sicer ne bi bilo mogoče mehansko gravirati zaradi njegove oblike.

Brez kontaktno graviranje z laserjem

Brezkontaktno graviranje na kovino

Brezkontaktno graviranje kovine izniči potrebo po pritrjevanju materiala, ker je zamudno in povzroči dodatne stroške. Zaradi tega je lasersko graviranje cenejše.

Natančno graviranje

Možnost graviranja najmanjših podrobnosti

Obdelava kovine z laserskim žarkom je tako natančna, da bodo še najmanjši detajli kot so črkovni znaki, fotografije, logotipi in ostala grafika popolnoma kontrastna in čitljiva. 

Kvaliteta

Lasersko graviranje zagotavlja trajne oznake

Lasersko graviranje kovine zagotavlja oznake, ki so trajne in odporne na toploto, abrazijo ter kislino, kar je še posebej pomembno za sledljivost in zagotavljanje kakovosti.

S podjetjem K-Print d.o.o. zgledno sodelujemo že vrsto let. Cenimo natančno izdelavo, konkurenčne cene in kratek dobavni rok.

Merkur d.d.

Ekipa je zelo profesionalna, delo opravijo natančno, odgovorno in v dogovorjenih rokih. Z izvedbo njihovih storitev smo bili neizmerno zadovoljni.

Petrol d.d.

Dolgoletno sodelovanje predstavlja več kot le poslovni odnos. Gre za odzivnost, prijaznost in profesionalnost, ki se kaže na vseh segmentih našega sodelovanja.

Rdeči križ Slovenije

Imate vprašanja? Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Tukaj smo, da vam priskrbimo čim več informacij, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in ponudimo učinkovito rešitev za vaše potrebe.

Pošljite povpraševanje