Sedež podjetja Shiny

Sedež podjetja Shiny

ZGODOVINA PODJETJA

Leta 1957 je Shiny naredil prvi korak v industriji proizvodnje žigov

Skozi leta z močno podporo svojih strank in zaposlenih si je uveljavilo ime po svetu na področju izdelave štampiljk. Danes je Shiny ponosen lastnik štiri nadstropne visoke zgradbe s popolnoma avtomatiziranim skladiščem. Uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo, ki zagotavlja visoko kakovost izdelkov. Shiny nenehno stremi k izboljšavi kakovosti in učinkovitosti in zagotavlja svojim strankam konkurenčne cene.

Uradna stran proizvajalca

VRSTE ŠTAMPILJK

Naša ponudba zajema štampiljke vseh vrst, velikosti in oblik

Štampiljke v več barvah

Avtomatske štampiljke

Priljubljene avtomatske štampiljke različnih oblik z možnostjo numeracije ali datumske štampiljke, velika izbira kvalitetnih štampiljk ter ekspresno hitra izdelava

Heavy duty štampiljke

Visokokakovostne in ekstremno vzdržljive štampiljke, primerne za občine in zavode ter pogoste uporabnike. Heavy duty štampiljke odlikuje čista ter hitra zamenjava blazinic

Žepne štampiljke

Žepne štampiljke

Ročne prenosne štampiljke, primerne za mobilno uporabo in vsestrankost. Ohišje je trpežno in primerno za v žep. Uporaba je izjemno preprosta.

Shiny pečatnik

Pečatniki in suhi žigi

Pritegnite prejemnike z reliefnim odtisom Škotskega voska. Na vaš pečatnik z zamenljivo ploščico za pečat boste lahko odtisnili osebne inicialne, logotipe ali besedila po meri.

DIY štampiljke

Izdelajte štampiljke s svojim besedilom, na voljo so črke, številke in znaki, katere se vtakne v prosta polja. Priloženo je precizno orodje za lažje vstavljanje znakcev.

Blazinice in črnila

Blazinice in črnila

Na voljo imamo rezervne blazinice in črnila za štampiljke vseh vrst v različnih barvah, s katerimi boste lahko naredili nekaj tisoč odtisov. Vse dodatke imamo na zalogi.

Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete (04) 236 46 55 ali pošljete povpraševanje.

Pošljite povpraševanje

Z naročilom na e-novice do ugodnih ponudb