Graviranje na les in laserski razrez lesa

Nudimo vam hitro in natančno lasersko graviranje na les vseh vrst ter laserski razrez lesa poljubnih oblik. Z lasersko tehnologijo bodo vaši leseni izdelki po naročilu izgledali izjemno.

Graviranje na les in laserski razrez lesa odpira svet kreativnih idej

Na les vam lahko graviramo in izrežemo skoraj vse kreativne ideje, ki si jih zamislite. Kombinacija laserskega graviranja in rezanja pa omogoča izdelavo prelepih izdelkov z naravnim videzom. Izdelki iz lesa, ki jih dnevno izdelujemo za naše naročnike, so lesene priponke različnih oblik, graviranje fotografij, graviranje na lesena poslovna darila, darila za najdražje in še več. Imate kreativno idejo za vaš izdelek in niste prepričani, če je izvedljiva?

Vprašajte nas
Lasersko Graviranje na lesene rokovnike
Graviranje na les, priponke

Vašim izdelkom dodamo vrednost s personalizacijo po želji

Z uporabo najboljših laserskih strojev lahko vaše izdelke personaliziramo s čudovitimi napisi, fotografijami in logotipi po želji. Personalizacijo vam lahko grafično oblikujemo ali pa nam pošljete že oblikovano datoteko. 

Vrste lesa, ki so primerni za graviranje

  • Naravni les, pravi les, masiven les, eksotičen les
  • Vezane plošče, iverne plošče, MDF, HDF
  • Pluta, furnirji, multiplex in še več
Oglej si, kaj vse graviramo

Prednosti laserskega graviranja na les

Laserski način graviranja in rezanja ni omejen kot tradicionalni mehanski način graviranja, saj ponuja veliko prednosti, ki se v modernih časih že pričakovani.

Hitro graviranje

Neprekosljiva hitrost priprave in izdelave

Lasersko graviranje lesa omogoča izjemno hitro izdelavo večjih količin za razliko od mehanskega graviranja, saj ni potrebe po menjavi orodja ali zahtevnem programiranju.

Brez kontaktno graviranje z laserjem

Brezkontaktno graviranje na les

Zaradi graviranja izdelka z laserkim žarkom ni potrebe po zamudnem pritrjevanju, ne prihaja do zatikanja in poškodb na materialu, za razliko od mehanske obdelave.

Natančno graviranje

Laser omogoča izjemno natančno graviranje

Obdelava materiala z laserskim žarkom omogoča graviranje še najmanjših podrobnosti, zato bodo vaše fotografije, besedila in ostale grafike popolnoma čitljive in kontrastne.

S podjetjem K-Print zgledno sodelujemo že vrsto let. Cenimo natančno izdelavo, konkurenčne cene in kratek dobavni rok.

Merkur d.d.

Pri K-printu naročamo priponke. Njihova storitev je vedno izvedena profesionalno. Zelo sem zadovoljna s prijaznostjo in korektnim odnosom.

Arriva Slovenija

V K-Printu graviramo priponke. S kvaliteto priponk smo zelo zadovoljni, saj zdržijo vso pestrost dela, ki ga v prodajalni opravljajo naši zaposleni.

Intersport Slovenija

Imate vprašanja? Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Tukaj smo, da vam priskrbimo čim več informacij, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in ponudimo učinkovito rešitev za vaše potrebe.

Pošljite povpraševanje