Profesionalni označevalni sistemi

O PODJETJU TRIX

Belgijsko podjetje Trix International

Trix označevalni sistemi so bili po intenzivnem obdobju raziskovanja in razvoja predstavljeni mednarodnem trgu z aluminijasti modularni sistem Triline®. Lastnik in direktor družbe Erik Bross-Godts je ustvaril in razvil Triline® iz lastnih strokovnih spoznanj iz večih sistemov, ki jih je zasnoval v preteklosti (npr. slavni ACS modularni označevalni sistem) in patentiral svoje izume preden jih je predstavil trgu označevalnih sistemov leta 2001. Triline® je najsodobnejša arhitektura modularnega sistema za označevanje, ki ima funkcije ne samo proti kraji in vandalizmu, ampak ponuja tudi neverjetne rezultate na področju brezčasnega dizajna ter tehnične in dovršene možnosti označevanja.

Uradna stran proizvajalca

TRIX IZDELKI

Označevalni sistemi Triline

Triline označevalni sistem

TRILINE INTERIOR

Notranji označevalni sistemi obveščajo, usmerjajo in nadzorujejo pretok ljudi v objektu. Na podlagi modularnosti vam Triline® ponuja široko paleto različnih modelov za notranje označevanje kot so table za vrata, stenske oznake, viseči znaki in zastave.

Totem triline

TRILINE EXTERIOR

Zunanji označevalni sistemi ustvarjajo prvi vtis vašim obiskovalcem, strankam in osebju. Triline® vam ponuja široko paleto možnosti zunanjih znakov, ki so vzdržljivi in enostavni za vgradnjo. Triline se lahko uporabljajo v vseh situacijah za vaše potrebe označevanja.

DeSign označevalni sistemi

TRILINE DeSign™

Triline DeSign™ linija blesti po elegantnosti in preprostosti. Klasična je v pristopu in dizajnu, vendar zelo večnamenska in primerna za skoraj vsaki arhitekturni in varnostni situaciji. DeSign sistem je narejen skoraj za vsak način uporabe in materiale v industriji označevalnih sistemov.

TRIX OZNAČEVALNI SISTEMI NA VSAKEM KORAKU

Velika izbira načinov označevanja

Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete (04) 236 46 55 ali pošljete povpraševanje.

Pošljite povpraševanje

Z naročilom na e-novice do ugodnih ponudb