ekspresno, hitro in kvalitetno

Največja izbira štampiljk v Sloveniji

Različne velikosti in oblike

Nudimo vam preko 150 vrst štampiljk različnih velikosti, vse od avtomatskih in elektronskih štampilj do lesenih ročk in suhih žigov.

Štampiljke v več barvah

Različne barve ohišja in odtisa

V naši ponudbi boste našli različne barve ohišij in odtisov za vašo štampiljko. S tem bo odtis in barva štampiljke točno po vašem okusu.

Blazinice in črnila

Blazinice in dodatki

S kakovostnimi štampiljkami boste naredili več tisoč odtisov. Nove blazinice in črnila imamo vedno na zalogi.

Prenesite si katalog naših štampiljk in preverite ponudbo.

natančen odtis

Izdelano z lasersko tehnologijo

Gumo štampiljk obdelujemo z laserskim graviranjem iz rezanjem, s čimer so vidne tudi najmanjše podrobnosti vašega odtisa. Kvaliteten odtis je znak pristnosti označevalca, ki ga uporablja pri vseh uradnih dokumentih. Zato je tehnologija izdelave štampiljk izredno pomembna.

Poglej ponudbo štampiljk
Samobarvilne štampiljke

Velik izbor avtomatskih štampiljk

Kvalitetno in po ugodnih cenah izdelujemo priljubljene avtomatske štampiljke, datumske štampiljke in numeratorje v dogovorjenem roku. Nudimo tudi datumske štampiljke z dodatnim besedilom, izdelamo pa tudi štampiljke z lastnim podpisom.

 • Različne oblike pravokotnih, okroglih in ovalnih modelov
 • Izpostavljen motiv osnutka na vrhu
 • Preprosta zamenjava ali navlažitev blazinice
Poglej ponudbo
Štampiljke vseh vrst

Avtomatski mehanizem

Izberite med vrsto modelov za vse vrste označevanj

Heavy Duty štampiljka

Heavy duty štampiljke

Za najbolj zahtevno uporabo

Serija heavy duty

Štampiljke za zahtevnejšo uporabo

V naši ponudbi boste našli tudi serijo štampiljk za zahtevnejšo uporabo. Po večini so naročniki občine, podjetja, javne ustanove, ki za svoje delovanje potrebujejo brezkompromisno kvaliteto. Heavy Duty štampiljko odlikuje čvrsto ohišje in udoben ročaj. Zaščitni pokrov pa zagotavlja preprosto menjavo blazinic – tako bodo vaši prsti ostali čisti.

 • Preprosta in čista menjava blazinic
 • Brezkompromisna kvaliteta
 • Funkcija zaklepanja
Poglej ponudbo
VEDNO Z VAMI

Prenosne ročne štampiljke

Ročna štampiljka je odlična, če ste veliko na terenu in potrebujete štampiljko za v žep. Priročen kompakten dizajn in zaščita zagotavljata popolno mobilnost. Glavne prednosti so:

 • Mobilni dizajn za v žep
 • Trpežno ohišje in zanesljivost
 • Preprosta uporaba
Poglej ponudbo
Žepne štampiljke

Mobilni dizajn

Vaša žepna štampiljka bo vedno z vami

Pečatniki in suhi žigi

Pečatniki in suhi žigi

Graviranje ploščice po vaših željah

Tradicionalni pripomoček

Pečatniki z voskom in suhi žigi

Pečatnik je izdelan z ročajem iz pravega lesa in zamenljivo ploščico. Poleg pečatnika dobite tudi visoko kvaliteten škotski vosek za pečatenje. Suhi žig vam omogoča, da pritegnete pozornost z drugačnim odtisom. Videz reliefnega odtisa lahko uporabite na vaših pismih, darilih ter vabilih za osebni dotik.

 • Graviranje ploščice z osebno inicialko, logotipom ali po meri
 • Primerno za dopise, listine, račune, pogodbe, diplome ipd.
 • Reliefni odtis in preprosta uporaba
Poglej ponudbo
Naravni materiali

Lesene ročke različnih oblik

Nudimo kakovostne lesene ročke izdelane iz bukovega lesa, na voljo je velika izbira velikosti. Les bukve je trden, žilav in visoko odporen obrabi. Ročke so zaščitene s temnejšim pol mat lakom, v pravokotni, kvadratni in okrogli obliki. Po želji vam lahko ročke potiskamo z motivom po želji.

 • Različne oblike za vsako priložnost
 • Obstojnost in kvaliteta iz naravnega materiala
 • Izdelamo ročko z odtisno gumo
Poglej ponudbo
Lesene ročke

Lesene ročke

Različne oblike od okroglih, oglatih in ovalnih

Reiner 940

Elektronske štampiljke Reiner

Hitrost elektronske tehnologije občutno zmanjša čas označevanja

NEMŠKA KAKOVOST

Ročne in elektronske štampiljke za označevanje

Visoko kakovostne ročne in elektronske naprave Reiner odlikuje vsestranska uporaba in vzdržljivost. Ne glede ali so to številke, datumi, besedilo ali kombinacija obojega – z Reiner elektronskimi štampiljkami poskrbimo za vaše individualne potrebe.

 • Elektronske ali ročne
 • Vrhunska kakovost
 • Širok izbor
Poglej ponudbo
Pisala štampiljke Heri

Kvalitetna pisala s štampiljko

Unikatna pisala s štampiljko znamke Heri se lahko uporabljajo kot nadomestilo za poslovne vizitke ali pa za vsakodnevno uporabo na delovnem mestu in tudi zabavo.
Štampiljka je skrita v ohišju pisala in ima natančen in lep odtis. S svojo široko ponudbo pisal vam zagotavljamo, da si lahko vsak poišče sebi primernega.

 • Dve funkciji v enem – pisalo in štampiljka
 • Eleganten in diskreten
 • Možno graviranje ali barvni print na pisalo
Pošljite povpraševanje
Pisala s štampiljko

Kemični s štampiljko Heri

Dve funkciji v elegantnem pisalu

IMATE VPRAŠNJA?

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja

Štampiljko ali žig naročite enostavno preko telefona, e-pošte, v naši poslovalnici in spletni trgovini. Datoteke za izdelavo štampiljke nam lahko pošljete na elektronski naslov info@k-print.si. 

Za pripravo grafike sprejemamo skoraj vse grafične datotečne formate kot so JPG, PNG, TIFF, IMG, PDF, AI, EPS, CDR ipd. Za najboljšo kakovost odtisa svetujemo, da nam pošljete vektorski format grafike npr. AI, EPS, SVG itd. V primeru, da je kakovost poslane grafike slaba, vas bomo kontaktirali in skupaj našli primerno rešitev.

Enostavno štampiljko po navadi izdelamo že v 24 urah. Večje količine so izdelane v 1-3 dneh. Vse ostalo opravimo v dogovorjenem roku.

Cena izdelave štampiljke je odvisna od želja stranke (količina, grafična priprava, velikost in vrsta štampiljke …), zato je ponudba individualno pripravljena.

Podrobnejše podatke o velikostih, oblikah in barvah štampilk si lahko pogledate v naši spletni trgovini ali v katalogu zgoraj.

Seveda. Štampiljke izdelamo šele po vaši potrditvi.

Izdelke lahko prevzamete osebno v naši poslovalnici K-Print d.o.o. v Kranju na ulici Mirka Vadnova 19. Izdelke vam lahko tudi pošljemo preko pošte.

Nudimo vam več načinov plačila. Gotovinsko ali kartično v poslovalnici, po predračunu ali po povzetju. Možno je tudi preko PayPal-a.

Podjetje lahko posluje brez žiga, vendar je to potrebno urediti ob registraciji. V praksi pa poslovanje brez žiga še vedno ponekod predstavlja problem pri sklepanju posla. V izogib temu, izdelavo žiga še vedno priporočamo.

Imate vprašanja? Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Tukaj smo, da vam priskrbimo čim več informacij, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in ponudimo učinkovito rešitev za vaše potrebe.

Pošljite povpraševanje