Zara priponke

Izdelava priponk, značk in brošk

Hitra in ugodna izdelava priponk za podjetja, organizacije in posameznike. Priponke, broške ali značke izdelamo točno po vaših željah.

Pošljite povpraševanje
Interšport priponke
Priponka za Afrodita cosmetics
Graviranje na les, priponke
Slowatch priponke
Priponke vseh vrst po meri

Široka izbira

Izdelujemo vse vrste imenskih in identifikacijskih priponk

Unikatne priponke, ki odražajo vaš stil.

Ponujamo individualno oblikovanje priponk za vaše zaposlene, pri čemer imate na voljo širok izbor različnih materialov, barv in oblik. Vaše priponke lahko graviramo ali potiskamo. Lahko so tudi lite, kar jim daje 3D videz.

  • [icon name=”check” style=”solid” class=”” unprefixed_class=””]Oblikovano in izdelano po naročilu
  • [icon name=”check” style=”solid” class=”” unprefixed_class=””]Izbira različnih materialov
  • [icon name=”check” style=”solid” class=”” unprefixed_class=””]Pripenjanje z magnetom, iglo ali krokodilčkom
Pošljite povpraševanje

Priponke vseh vrst

Lepo oblikovane priponke spodbujajo profesionalen videz vašega podjetja ali organizacije.

Interšport priponke

Oblikujemo in izdelamo

Na identifikacijske priponke vam natiskamo ali vgraviramo vaš logotip, ime in priimek, ter funkcijo v podjetju.

Lesene priponke

Različni materiali

Široka izbira materialov, ki obsega lesene, PVC, kovinske in priponke iz akrilnega stekla. Izbiramo samo najobstojnejše materiale.

Zollex priponka

Vrste vpenjala

Na voljo so vpenjala z iglo v večih izvedbah, magnetna držala ter krokodički za pritrditev na vsa oblačila.

Odgovori na pogosta vprašanja

Cena izdelave priponk, značk in brošk se lahko razlikuje glede na količino, način izdelave, material, oblikovanje ipd. Pošljite povpraševanje s podrobnim opisom vaših želja in poslali vam bomo ponudbo, ki je prilagojena vašim potrebam.

Čas izdelave priponk, značk in brošk je odvisen od različnih dejavnikov kot so način izdelave, material, količina itd. Za običajne priponke je predviden čas izdelave 4 – 5 dni. Kontaktirajte nas s podrobnim opisom vaših želja in dobili boste natančen podatek glede časa izdelave vaših priponk.

Priponke lahko naročite tako, da pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca ali elektronske pošte. Lahko pa tudi pokličete preko telefona na (04) 236 46 55. V primeru, da ste priponke oblikovali sami nam pošljite vaše datoteke v vektorskem formatu.

Najbolj pogosti materiali, ki se uporabljajo za izdelavo priponk sta plastika, pleksi steklo in les, ki so cenovno tudi najbolj dostopni. Nudimo tudi izdelavo kovinskih priponk.

Priponke, značke in broške so lahko učinkovit način za promocijo vašega podjetja. Lahko jih razdelite na dogodkih, jih dajete strankam kot darila ali jih uporabite kot dodaten element za vašo prodajno embalažo. Pomembno je, da vključite logotip in barve vašega podjetja v dizajn.

Seveda, na priponke lahko natiskamo skoraj vse.

S podjetjem K-Print d.o.o. zgledno sodelujemo že vrsto let. Cenimo natančno izdelavo, konkurenčne cene in kratek dobavni rok.

Merkur d.d.

Ekipa je zelo profesionalna, delo opravijo natančno, odgovorno in v dogovorjenih rokih. Z izvedbo njihovih storitev smo bili neizmerno zadovoljni.

Petrol d.d.

Dolgoletno sodelovanje predstavlja več kot le poslovni odnos. Gre za odzivnost, prijaznost in profesionalnost, ki se kaže na vseh segmentih našega sodelovanja.

Rdeči križ Slovenije

Imate vprašanja? Kontaktirajte nas za dodatne informacije.

Tukaj smo, da vam priskrbimo čim več informacij, odgovorimo na vsa vaša vprašanja in ponudimo učinkovito rešitev za vaše potrebe.

Pošljite povpraševanje