Laserski rezalniki serije SP

Oglejte si našo ponudbo Trotec laserskih sistemov za rezanje.

Laserski rezalniki SP serija
Pošljite povpraševanje

ali pokličite (04) 236 46 55

Laserski rezalniki serije sp

Laserji serije SP so 100% zasnovani in izdelani v Avstriji.

SP serija je prava odločitev za velike CO2 rezalne laserske stroje. Zelo učinkoviti laserski rezalniki so idealni za lasersko rezanje zahtevnih materialov vključno s plastiko, lesom, tekstili in še mnogo več.

TEHNIČNI PODATKI

Vrsta laserja: CO2
Delovna površina: 1245 x 710 do 2210 x 3210 mm
Višina obdelovanja: 55 do 300 mm
Moč laserja: 40 do 400 W

Velikosti delovne površine

Izberite idealen laser za vaše potrebe

Laserska tehnologija v praksi

Oglejte si primer delovanja laserske tehnologije v praksi

Laserski stroji serije SP3000

Demonstracijski prikaz delovanja laserskih sistemov.

še več primerov najdete v naši video galeriji
Obiščite video galerijo
PREDNOSTI

Produktivni in zanesljivi laserski rezalniki vrhunske kakovosti

Trotec laserski rezalniki so zasnovani za obdelovanje materialov večjih formatov z neprekosljivo hitrostjo in natančnostjo. Visoko kakovostne, popolnoma usklajene komponente zagotavljajo zelo dolgo življenjsko dobo vašega laserskega stroja.

Zasnovan za produktivnost.

Laserski rezalnik Trotec SP 3000

Veliki laserski rezalnik SP3000

Zasnovan za rezanje materialov večjih formatov

Laserska glava

Delovna glava SP3000

Možnost nadgradnje glede na vaše potrebe

MOŽNOST NADGRADNJE

Prilagodite laserski sistem glede na svoje potrebe

Nudimo širok nabor možnosti, ki vas bodo podpirale pri vašem vsakodnevnem delu. Izbirate lahko med različnimi mizami za rezanje, mizami za težke obremenitve ali premičnim odsesavanjem na laserski glavi.

Zasnovan za fleksibilnost.

DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

Komponente najboljše kakovosti za dolgo življenjsko dobo

Sistem gibanja, elektronika, delovna glava in laser nudijo učinkovitost in kakovost na najvišji ravni. To zagotavlja zelo nizke stroške vzdrževanja in dolgo življenjsko dobo vašega laserskega stroja.

Zasnovan za dolgotrajno uporabo.

Pošljite povpraševanje

SP3000 sistem gibanja

Kakovost na najvišji ravni za dolgo življensko dobo

Tehnični podatki – laserski rezalniki

SP 500 SP 1500 SP 2000 SP 3000
Delovna površina 1245 x 710 mm 1500 x 1250 mm 1680 x 2510 mm 2210 x 3210 mm
Najvišja višina obdelovanja 300 mm 185 mm 55 mm 55 mm
Moč laserja CO2 40 – 200 W 60 – 400 W 60 – 400 W 60 – 400 W

Katere materiale lahko obdelujete

Graviranje Rezanje
Pleksi steklo
Steklo
Laminat
Usnje
Papir
Plastika
Kamen
Tekstil
Les

Značilnosti in nadgradnje

JobControl programska oprema za laserjeInovativna programska oprema za laserske stroje, ki nudi največjo mero učinkovitosti pri opravljanju vaših laserskih opravil.

Delovna površina laserskih strojev SP3000 in SP2000 je zasnovana za obdelovanje materialov velikih formatov v velikih nakladah. Izdelan je tako, da omogoča dostop iz vseh štirih strani, kar pomeni, da lahko materiale nakladate in razkladate hitro – tudi med procesom laserskega rezanja.

Inpack technologyInPack tehnologija zagotavlja višjo mero produktivnosti in istočasno manjša stroške obratovanja zahvaljujoč minimalnemu vzdrževanju in dobri zaščiti pred prašnimi delci.

Ogrodje resonatorja, kjer je generirano 100% keramično lasersko sevanje. CeramiCore® zagotavlja zanesljivost, kakovost ter trajnost.

Aplikacija za oddaljen dostopAplikacija za oddaljen dostop nudi nadzor nad laserji s spremenljivo višino delovne površine ter sporoča povratne informacije laserja v živo. To vam omogoča nadzor nad temeljnimi funkcijami laserja preko vašega računalnika.

Laserski kazalec je neviden. To je razlog zaradi česa Trotec laserski stroji vključujejo vgrajen laserski kazalec. Z rdečo piko nakazuje točno kje se bo zgodil kontakt z materialom. To vam omogoča da pripravite material z najvišjo mero natančnosti. S tem se tudi izognemo izgubi časa in včasih nepravilnemu graviranju na drage materiale.

SP1500 zaprt prostorZahvaljujoč unikatno zasnovani notranjosti SP500 in SP1500 laserskega stroja izpolnjuje varnostne zahteve za 2. razred laserja. Ne potrebujete dodatnih zaščitnih ukrepov za varnost vaših zaposelnih.

Zračno čiščenje optike laserjaVse optike so zračno čiščene. Kompresiran zrak skrbi za čistočo in s tem preprečuje lepljenje praha in plina na optike. Ni potrebe po vzdrževanju, dolga življenjska doba zagotovljena.

Ferro magnetna delovna površinaDelovna miza je ferro-magnetna po celotni površini. To pomeni, da lahko za pritrditev uporabljate magnete pri uporabi tankih materialov kot so papir, folije in filmi.

Sonar tehnologija laser fokusPravilna nastavitev fokusa – kar pomeni pravilna razdalja med lasersko glavo in graviranim materialom – je ključnega pomena, da bi zagotovili najboljše rezultate graviranja in rezanja. Trotec nudi različne načine fokusa (sonar tehnologija, fokus na svetlobni žarek, programski fokus in mehanični pripomoček).

fokusne leče za laserNajdite prave leče za doseganje najboljših rezultatov med postopkom laserskega graviranja ali laserskega rezanja.

Popolno rezanje tiskanih materialov z asistenco sistema kamer in zaznavanja registracijskih oznak.

Atmos odsesovalni filtri poskrbijo za filtriranje delcev in vonjav. Postavljajo nove standarde v smislu preprostega upravljanja, efektivnosti in nizkega stroška obratovanja.

UniDrive post-script pretvornikPretvorba pdf in dxf datotek, ki jih lahko uporabljamo z laserjem. UniDrive program nam omogoča pretvorbo iz različnih datotečnih formatov v “Trotec Spool File” format, ki ga lahko uporabljamo v Trotec JobControl® za graviranje in rezanje.

CAD/CAM programska oprema za nadzor vašega laserja.

Optimalno opremljen za vsako nalogo: TroCAM

TroCAM je v celoti opremljena, vgrajena CAD/CAM programska oprema za nadzor vašega laserskega sistema. CAD modul TroCAM obsega funkcije, kot so črte, loki, krogi, kvadrati ter ostale posebne geometrijske like kot so poligoni in elipse. Privzeto, TroCAM omogoča uvoz 3D polyline, DXF in DWG. Na voljo so tudi obsežne funkcije kot so spreminjanje, premikanje, kopiranje, vrtenje, zrcaljenje in povečava.

Nadgradnja moči laserja je dobra investicija za boljšo produktivnost in koristi, ki jih ponuja močnejši laser.

Rotacijski nastavek za graviranjeRotacijski nastavek je potreben za graviranje okroglih, cilindričnih predmetov kot so na primer kozarci ali steklenice.

Pass troughPass-trough omogoča lasersko graviranje in rezanje velikih delov. Zahvaljujoč pass-through lahko režemo kosje, ki so večji od laserskega stroja.

Vpihovanje zrakaIzboljša lasersko graviranje na mnoge materiale in istočasno ščiti optiko laserskega stroja.

Odsesovalni sistem, ki je pritrjen direktno na delovno glavo ter s tem filtrira vse delce med laserskim postopkom.

Gas-kit omogoča namestitev do 2 plinov (kompresiran zrak, N2). Preprečuje požar, izboljšuje transport prašnih delcev in dodatno ščiti lečo.

Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete (04) 236 46 55 ali pošljete povpraševanje.

Pošljite povpraševanje

Z naročilom na e-novice do ugodnih ponudb