Darila za valentinovo  – 6 unikatnih načinov, kako presenetiti svojega partnerja

Darila za valentinovo, darilo za fanta, velentinovo darila

Darila za valentinovo je težko izbrati, saj smo velikokrat brez pravega navdiha. Verjetno se sprašujete, kaj kupiti fantu ali dekletu za Valentinovo?

Naj na kratko spomnimo – kaj sploh je Valentinovo?

Valentinovo ali praznik svetega Valentina se praznuje 14. februarja, ko si zaljubljenci izkazujejo ljubezen s podarjanjen rož, čokolade in daril. Praznik je povezan tudi z medsebojno izmenjavo valentinčkov – to so ljubezenska pisma v obliki srca, ki si jih ljubezenski pari izmenjajo za valentinovo. Ta oblika pošiljanja ljubezenskih pisem je bila v zgodovini zelo priljubljena, saj v tistem času niso poznali telefonov in interneta.

Romantično ljubezen povezujejo tudi s Kupidom, iz rimske mitologije poznan tudi kot Amor, ki naj bi z lokom in puščico streljal na ljudi. Prepričani smo, da poznate to zgodbico – namreč, kogar Kupid zadane s svojo puščico, se zaljubi.

V tem času se začne prebujati pomlad in verjetno ste že slišali, da naj bi se takrat snubili ali ženili tudi ptički. Valentinovo je čas zaljubljencev, saj se tudi sezonsko narava pripravi na obdobje prebujanja.

Kako narediti Valentinovo posebno?

Moški poleg vrtnice velikokrat podarijo tudi nekaj sladkega. Le vi tako dobro poznate vašega partnerja, da veste, kaj jim je najljubše. V kolikor vam ideja za nakup čokolade ali bonboniere ni najbolj všeč, lahko sladkosnede partnerje odpeljete na tortico ali palačinke, ter tako letos presenetite na nekoliko drugačen način.

Odpeljite vaše ljubezenske partnerje na zmenek in podarite darilo kar v lokalu. Poglejte si v oči in si izmenjajte darila, ki ste jih pripravili. Za avanturistične »Valentine« lahko poleg darilca pripravite presenečenje z izletom v neznano: Skočite na kratek izlet v naravo, do jezera, obisk bližnjega gradu ali sprehod do znanih turističnih krajev. Tako Valentinovo si boste vi in vaši partnerji zapomnili za vedno.

Kaj izbrati za darila za Valentinovo?

Vsekakor se ne prenaglite. Dober prijatelj mi je potožil, da je kupil darilo, ki morda sploh ne bo všeč njegovi partnerki. Ne tavajte po trgovinah, saj velikokrat izgubite veliko časa, da sploh dobite navdih. Dober premislek je bistven za izvirno personalizirano darilo. Smernice za ljubezenska Valentinova darila:

  • Darilo, ki ga skrbno in lično zavijemo
  • Povejte partnerju, kakšna čustva gojite do njih in koliko vam pomeni
  • Moški poleg darila dodajte rožico in nekaj sladkega (naj tu omenim, da so tudi lepe besede lahko sladke)
  • Dekleta pripravijo čokolado in darilce s posvetilom (osebno sporočilo, ime partnerjev, vajin datum ali ljubezenski verz)

Za vas smo sestavili 6 idej za darila za pare, s katerimi lahko presenetite vaše ljubezenske partnerje:

1) Puzzle srček z vašo sliko

Puzzle v obliki srca je unikatno darilo, saj boste vaš lep spomin iz fotografije dodali na sestavljanko, pri kateri izberete velikost manjši-srednji-večji srček in vaše želeno število koščkov od 14 do 402 koščka puzzlov. Prepričani smo, da imate na vašem telefonu shranjen najljubši selfie, lep trenutek iz potovanja ali izleta, ki ga lahko podarite s sliko na sestavljanki.Puzzle v obliki srčka iz lastne fotografije

Želim izbrati puzzle iz svoje fotografije

2) Ključavnice ljubezni

Po starem običaju lahko s ključavnico ljubezni vašo ljubezen zaklenete za vedno. Ključavnica ljubezni je simbol ljubezni in predanosti. Ljubiti nekoga globoko ni enostavno, lahko pa pokažete vašo naklonjenost s spominom, ki traja celo življenje. Ste vedeli, da so ključavnice ljubezni znane po celem svetu? Ta trend najdete po mostovih in ograjah po prestolnicah sveta, ko ljubezenski pari sporočajo svetu, da jih njihova ljubezen osrečuje. Ključavnice ljubezni so odličen način, da nekomu pokažete, koliko vam vaša druga polovica pomeni.

Če težko izgovorite besede “Rad/a te imam” ali “Ljubim te”, lahko utrdite vaš ljubezenski odnos z graviranim sporočilom na ključavnico.

Ključavnica ljubezni z gravuro, darila za valentinovo, darila za pare

Želim gravirati moje osebno sporočilo na ključavnico ljubezni

3) Foto album za pare, v katere nalepite najlepše skupne slike

Album za pare je odlično darilo za ljubezenske pare, v katerega shranite vaše najljubše fotografije. Slike v digitalni obliki imajo manjšo sentimentalno vrednost kot razvite slike, ki so na kreativen način predstavljene v lepem foto albumu. Unikatni foto albumi s personalizirano platnico so izvirna darila za valentinovo, ki bodo brez dvoma prepričali vaše partnerje. Vzemite si čas in prebrskajte vaše naprave (računalnik, USB ključi in telefoni) in seveda že razvite fotografije, da jih vključite v vaš foto album z lesenimi platnicami.Moj album za pare

 Želim svoj foto album za pare

4) Zapestnice z imenom ali datumom

Nakit je darilo, ki ga podarimo ob posebni priložnosti. Poskrbite, da bo zapestnica imela večjo sentimentalno vrednost, da nanjo vključite poseben napis za vašo boljšo polovico. V naši spletni trgovini so na voljo zapestnice za moške in ženske iz različnih materialov, v različnih velikostih. Dodajte osebno noto z graviranim napisom kot sta vajini imeni ali datum – sporočilo, s katerim bo zapestnica odlično osebno darilo za valentinovo.

Zapestnica z inicialkamiŽelim zapestnico z graviranim napisom

5) Skodelice za pare z imeni

Lončki z imeni so skodelice, na katere vključite ime vašega partnerja in sebe. Začnite vaš dan s skodelico kave ali čaja, s katerimi boste presenetili vašo boljšo polovico in pričarali nasmeh. Tisk na skodelice je kakovosten in obstojen na pomivanje, zato bo ta skodelica še dolgo vajin najljubši spominek. Za lončke se kupci odločajo tudi, ker so preprosto uporabni. Stopite na nostalgični vlak in izberite vedno bolj priljubljene emajlirane skodelice, ki so v primerjavi s klasičnimi skodelicami mnogo lažje in trajnejše. Prepričani smo, da si boste s setom skodelic polepšali skupne trenutke.

Za tiste, ki bi želeli vključiti kakovosten tisk na klasične skodelice z vašo lastno fotografijo, izberite skodelice s sliko. Na skodelico lahko natiskamo posebno besedilo s sliko, ki ga razumeta le vidva.skodelici za pare z imeni

Želim naročiti set 2 emajliranih skodelic z najini imeni

6) Stenska ura z vajino fotografijo

Ste vedeli, da lahko vašo najljubšo sliko pretvorite v stensko uro, ki bo dodala še več topline v vaš dom? Stenske ure so uporaben dekorativni element za okrasitev doma, ki bo navadno stensko uro spremenil v lep spomin – že zapakiran v lično embalažo in pripravljeno kot izvirno darilo za valentinovo. Stenske ure so na voljo v različnih oblikah in velikostih, s priloženo baterijo. Odlikuje jih kvaliteten in nemoteč nemški mehanizem, ki vas ne bo motil tudi, če uro obesite v spalnico.

Podarite unikatno stensko uro z vajino slikoOkrogla stenska ura iz fotografije - Embalaža za stensko uro

Zaključek

Prišli smo do konca seznama šestih idej, ki vam pomagajo izbrati najboljše darilo za valentinovo. Na seznam smo vključili predvsem darila z vašo osebno noto, saj je Valentinovo čas, ko se posvetimo najpomembnejši osebi – življenskemu partnerju – ženi ali možu – punci ali fantu. Z nekaj premisleka lahko izdelate unikatno darilo, s katerim boste dodali svojemu darilu večjo sentimentalno vrednost. Upamo, da vam je naš seznam pomagal pri izbiri izvirnega darila za Valentinovo in da si boste medsebojno še bolj naklonjeni.

Želim podariti izvirno darilo za Valentinovo

V spletni trgovini boste našli veliko izbiro edinstvenih daril, na katere dodate svojo osebno noto.

Piškotki: K-print za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.