Darila za rojstni dan: 14 čudovitih načinov, kako presenetiti najdražje

Darila za rojstni dan: 14 čudovitih načinov, kako presenetiti najdražje

Iščete darila za rojstni dan, s katerimi bi navdušili vašega slavljenca? Za vas smo pripravili 14 čudovitih načinov, kako presenetiti svoje najdražje z osebnim darilom.

Darila za rojstni dan so lahko super presenečenje, če pripravite zares izvirno darilo. Preden se mrzlično odpravite brskati po trgovinah, bi toplo svetovali, da si najprej vzamete nekaj minut in dobro premislite, kakšno darilo bi lahko bilo naravnost ustvarjeno za vaše slavljence… Ja? Enkratno, berite dalje.

Super, pa začnimo! Sedaj vemo, s čim se vaš slavljenec ukvarja, kaj so njegovi hobiji, kaj jih veseli. Po naših izkušnjah lahko trdimo, da so darila, na katera dodamo personalizacijo, nepredstavljivo bolj cenjena. Trend sodobnega časa je pokazal, da so osebna darila vedno bolj in bolj popularna. Kako podariti tako osebno, personalizirano darilo, se vprašate?

Če bi slavljencu želeli na darilo dodati kratek verz, ki je namenjen samo njim – predstavljajte si – bi se take iskrene želje iz posvetila resnično vtisnil v spomin. Seveda bi na tak način prav vsakič privabili nasmeh na obraz, ko bi jih ponovno in ponovno prebral. Tako darilo je enostavno osebno. Sedaj vas povabim, da berete dalje, kjer predstavimo super ideje za rojstnodnevna darila. Načini, kako sami personalizirate darilo, je ogromno. Verjemite nam na besedo, da je že napis z imenom slavljenca ali slavljenke tako veliko presenečenje, da darilo v trenutku postane njihovo lastno. Predstavljajte si, da iz arhiva izbrskate fotografijo iz mladosti in jo podelite v obliki stenske ure iz lastne slike, na sestavljanki ali kar na skodelici.

Poglejmo, na kakšen način si bodo vaše darilo slavljenci še posebej zapomnili.

1) Puzzle iz lastne fotografije

Puzzle iz lastne fotografije

Puzzle iz vaše slike so odlična priložnost, da podarite izvirno darilo, pri katerem presenetite s skupno ali že davno pozabljeno fotografijo. Izbira puzzlov je izjemna, saj izberete vašo želeno obliko puzzlov od pravokotne, srčka ali kroga in s tem poskrbite, da bo vaš motiv ostal v ospredju. Malo se lahko pohvalimo, da vas – naše stranke, presenečamo z največjo izbiro puzzlov v Sloveniji, pri katerih izberete vašo velikost, število koščkov ali celo take iz lesa.

Pokaži pestro izbiro vseh vrst sestavljank

2) Foto albumi s personalizacijo platnice

Moj album za pare

Se je tudi vam zgodilo? Fotografije, ki ste jih pridno zbirali čez leto, čepijo na telefonu, so shranjene na disku ali v oblaku. Najlepše slike počasi tonijo v pozabo. Slike v digitalni obliki imajo manjšo sentimentalno vrednost kot razvite slike, ki so na izviren način shranjene v čudovitem foto albumu. Unikatni foto albumi s personalizirano platnico so izvirna darila za rojstni dan, ki se uporabljajo za obujanje spominov z vašimi najbližjimi.

Najdi svoj foto album z lastnim besedilom na platnici.

3) Majice z napisi za uporabno darilo

Najboljšemu dedku 50 poljubov, majica

Majice z napisi so na voljo v več kot 1000 motivi, s katerim se elegantno prikupite slavljencu ali slavljenki. Z majico težko zgrešite, saj izberete želeno barvo in velikost, za uporabno darilo za vse starosti. Namig: V napis majice vključite število let ali letnico rojstva – majice za rojstni dan.

Poglejte si majice z napisi za vaše najdražje

4) Skodelice s sliko

darilne skodelice za kavo - Bela skodelica s sliko ali napisom

Skodelice s sliko ali imenom so izvrstno darilo za ljubitelje kave in čaja. Polepšajte zaspana jutra z lončki z vašo sliko ali z zabavnim napisom, če želite za hec presenetiti vašega sodelavca ali vaše najbližje.

Želim naročiti skodelico s fotografijo

5) Zapestnice z imenom

darila za moške - Zapestnica iz nerjavečega jekla

Zapestnice so osebno darilo za ljubezenske pare, s katerim pokažemo našo naklonjenost. Včasih so besede pozabljene, zato za vas trajno graviramo ime ali datum z namenom, da vas vedno nosi ob sebi. Na tak način bo vaša ljubezen slišana, da na tak način poveste “Ljubim te“.

Prikaži izbor zapestnic z graviranjem napisov

6) USB ključi z gravuro

darilo za spomine - lesen USB ključek

USB ključi so čudovito darila za rojstni dan, za posebno selekcijo slik ali videov, s katerimi obujamo spomine. Na ključek in darilno škatlico graviramo vaš napis, s katero bo ta komplet čudovito in obenem uporabno darilo. Pripravite presenečenje za rojstni dan in vključite lepe spomine na fotografijah, ki so že skoraj pozabljeni. Nasvet: Ne pozabite na tiste vesele in zabavne slike, da bo praznovanje še bolj radostno.

Klik za ogled vseh modelov USB ključev

7) Ogrlice s Swarovski kristali

darila za ženske - ogrlica-solza-vintage-light-2 srebrni nakit swarovski kristal

Ogrlice so edinstven element za ženske, s katerim se počutijo samozavestne. Z izbiro prave ogrlice lahko s sodelavci skupaj podarite darilo za rojstni dan ženski, ki so rade tipi topi od glave do pet. Brez skrbi, z nakitom dodate tisto piko na i za poslovno ali večerno obleko.

Pokaži izbor ogrlic s Swarovski kristali

8) Kovinske skulpture

personalizirano darilo - Harley Davidson motor kovinska skulptura

Kovinske skulpture so lahko odlična dekoracija doma, če jo podarite ob pravi priložnosti. Na voljo so številne unikatne skulpture iz kovine različnih poklicev in hobijev, zato za vsakega lahko najdemo tisto pravo. Brezplačno dodamo vaš napis s trajno gravuro.

Prikaži vse kovinske skulpture, na katere lahko dodam napis

9) Obeski z imeni ali napisom po želji

praktično darilo - obeski z imeni

Težko razločite, kateri ključ je vaš? Obeski z imeni so super darilce, s katerim se točno ve, komu ključi pripadajo. Navsezadnje, obeske za ključe imamo vedno pri sebi, zato lahko nanje dodamo katerikoli napis. Obogatite obeske za dom ali avtomobil, s široko ponudbo različnih obeskov. Namig: Dopišite pozitivne misli v gravuro za tiste, ki so veliko na cesti – za varno vožnjo.

Pokaži vse vrste obeskov, na katere dodam ime ali lastno besedilo

10) Flaške za vodo z napisi

osebno darilo - Flaška za vodo z gravuro imena

Flaške za vodo so uporabno darilo za hidriranje telesa ob aktivnostih, v službi in na poti. Steklenice za vodo so ravno prave velikosti, da jo lahko vedno vzamete s sabo, ne da bi pri tem kupovali plastične plastenke – pomagajmo okolju in raje natočimo svežo vodo iz pipe. Da bodo flaške čisto osebne, na zamaške graviramo imena, vi pa izberete primerno pisavo.

Želim svoj napis na steklenici za vodo – klik za izbiro flašk

11) Prisrčnice z gravuro za izvirno darilo

izvirna darila - verzi za rojstni dan prisrčnica

Prisrčnice so tista vrsta izdelkov, pri kateri takoj veste, da bo odlično služila vašemu slavljencu. Na voljo je več velikosti, posebnost prisrčnic pa je ta, da nanje lasersko graviramo različne motive ali trajne napise, za personalizirano darilo. Nasvet: Morda vam pri izbiri posvetila lahko pomagajo kratki verzi za rojstni dan.

Želim naročiti prisrčnico z gravuro besedila

12) Table s številkami, darilo za rojstni dan

rojstnodnevna darila - Roža za okroglo obletnico

Table za rojstni dan so super ideja za okrogle rojstne dneve, pri katerih boste poskrbeli, da bodo za praznovanje vedeli vsi v bližini. Ne skrbite, na voljo so take, ki se zapičijo v zemljo in take, ki jih pritrdite ali nalepite na ravno podlago.

Poglej izbiro tabel za rojstni dan s številko

13) Vžigalniki z gravuro za rojstnodnevno darilo

Bencinski vžigalnik z lastno gravuro, zippo vžigalnik

Kako je možno, da se vžigalniki vedno izgubijo? Prepričani smo, da se vašemu slavljencu to ne bo zgodilo, če za darilo za rojstni dan pripravite premium vžigalnik, na katerega dopišete njihovo ime ali posebno posvetilo. Vžigalniki z gravuro so klasično darilce za kadilce, s katerim ne morete zgrešiti.

Poglej premium vžigalnike z brezplačno gravuro

14) Pisala z imeni

Set kemičnih svinčnikov, gravura na pisalo

Kako presenetiti nekoga, ki mu kariera res veliko pomeni? Odgovor je s pisalom, na katerega graviramo njegovo ime. Pisala in kemični svinčniki so posebej ustrezni za študente uglednih fakultet, ki bodo ob končanju izobraževanja za svoj podpis in naziv sigurno bolj cenjeni. Enako velja za poslovneže, uradnike in prodajalce, ki s svojim podpisom potrdijo ogromne posle. Za perspektivne osebe priporočamo samo premium pisala.

Zaključek

Čestitamo, prišli ste do konca našega seznama daril za rojstni dan. V kolikor bi želeli preveriti še druga popularna darila, smo za vas v spletni trgovini že filtrirali darila za rojstne dneve. Navsezadnje, darilo za 18-letnico skoraj sigurno ne bo primerno za darilo za abrahama, je tako? Samo vi tako dobro poznate vaše najdražje, da boste povezali njihove hobije, poklice ali osebne želje v odlično darilo.

Želim podariti izvirno darilo za rojstni dan

V spletni trgovini boste našli veliko izbiro edinstvenih daril, na katere dodate svojo osebno noto.
Piškotki: K-print za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.