Darila za božič: TOP 9 idej za božična darila, ki osrečujejo in povezujejo

Darila za božič: TOP 9 idej za božična darila, ki osrečujejo in povezujejo

Vsi vedo, da je božič čas za obdarovanja. To je čas povezovanja družine in sorodnikov, zato si želimo, da so darila za božič nekaj posebnega in izvirnega.

Čas je, da iz seznama začnemo črtati najboljše ideje za božična darila in začeti z zavijanjem daril. Naša spletna trgovina je lahko vaše nakupovalno mesto za vse vaše potrebe za božična darila. Naša izbira personaliziranih daril vključuje unikatna darila za božič za sosede, prijatelje in družino. Za vas smo sestavili spodnji seznam TOP 9 idej za božična darila, ki vam lahko pomagajo pri izbiri idealnega darila za božič.

1) Puzzle iz lastne slike za skupno sestavljanje (tudi za darila za novo leto)

Premium darilna škatla za puzzle

Puzzle ali sestavljanka po naročilu je izvirno in uporabno božično darilo, saj je zabavno in nas hkrati povezuje pri družabnem sestavljanju. To personalizirano darilo je izdelano iz vaše najljubše spominske fotografije (partner, otroci, družina itd.) in je primerno tako za otroke kot tudi odrasle. Stopnjo zahtevnosti sestavljanja določite sami, tako da izberete primerno velikost in število delcev – za otroke je priporočljivo manj delcev, za starejše ali skupino pa več. Puzzle niso samo zabavna božična darila za otroke, ampak tudi izboljšujejo koncentracijo in sposobnost reševanja problemov. Želite podariti puzzle iz lastne slike kot izvirna božična darila? Svoje puzzle po naročilu dobite tukaj.

2) Skodelice z napisi (čudovit spominek za zimske dni)

Skodelica z dotiskom po meri

Personalizirani lončki in skodelice z napisi so uporabna darila še posebej v zimskih dneh. Vsi se pozimi radi zavijemo v odejo in pijemo svoj najljubši napitek iz najljubše skodelice še posebej, če je njej natisnjeno nekaj, kar vzbudi v nas pozitivna čustva. Na skodelico lahko natiskamo posebno besedilo, ki ga razumeta le vidva ali, spominsko sliko družine – izbira je vaša. Tisk na skodelice je kakovosten in obstojen na pomivanje, zato bo ta skodelica še dolgo najljubši spominek obdarovanca.

3) Personalizirani USB ključ za shranjevanje spominov

USB ključek v leseni škatlici, ideja za božična darila

Če iščete novoletna darila za najdražje, potem so USB ključi čudovito darilo ob začetku novega leta. Skupaj ste čez celo leto zbirali spomine v obliki fotografij, ki jih zdaj lahko tudi podarite na personaliziranem usb ključu, ki je graviran z besedilom po želji. Naši USB ključi se ločijo od dolgočasnih USB ključev, po tem vključujejo personalizirano gravuro motiva in besedila po želji, ki ga izberete sami za svoje obdarovance. Se vam zdijo unikatni usb ključi primerno darilo za božič? Svojega lahko naročite tukaj.

4) Prisrčnica z najljubšim napitkom, ki nas pozimi pogreje

božična darila

Če iščete božična darila za moške, je lahko prisrčnica z graviranim napisom po želji idealna ideja. Prisrčnice so popularne kovinske stekleničke, kamor spravimo svojo najljubšo žgano pijačo za na pot. Uporabljajo jih različni rekreativni pohodniki, popotniki in ribiči, pa tudi lovci, ko se jim prileže požirek dobrega žganja ob mrzlih dneh. So priljubljen izdelek za potovanja in seveda za vikend izlete v gore. Izberite želen motiv gravure in vrsto pisave ter napišite želeno besedilo, za čisto personalizirano darilo. Kliknite tukaj in naročite svojo v spletni trgovini že za 9,90€!

5) Leseni albumi za fotografije, izviren način za predstavitev spominov

Foto album mozaik spominov

Se je tudi vam zgodilo? Slike, ki ste jih pridno zbirali čez leto, sedaj čepijo na telefonu ali spominski kartici in počasi gredo v pozabo. Slike v digitalni obliki imajo manjšo sentimentalno vrednost kot razvite slike, ki so na kreativen način predstavljene v lepem foto albumu. Unikatni foto albumi s personalizirano platnico so izvirna božična darila, ki se uporabljajo pri skupnem obujanju spominov z najdražjimi. Svoj foto album z lastnim besedilom na platnici dobite tukaj.

6) Zapestnice z gravuro imena ali napisa

Zapestnica iz nerjavečega jekla

Nakit je darilo, ki ga podarimo ob posebni priložnosti in ima lahko veliko sentimentalno vrednost, če nanj graviramo tudi poseben napis za obdarovanca. V spletni trgovini so na voljo zapestnice za moške in ženske iz različnih materialov in v različnih velikostih – z dodano vrednostjo graviranega napisa imena ali sporočila pa je to odlično osebno darilo za božič. Če ste mnenja, da bi bile zapestnice izvirna darila za božič, potem lahko svojo naročite tukaj.

7) Vžigalniki kot čudovit spominek za božička

Bencinski vžigalnik z lastno gravuro

Vžigalniki so izvirna božična darila za kadilce, saj so lep spominek, ki ga imajo vedno ob sebi. Podarite vžigalnik z graviranim besedilom po želji in opazujte nasmeh na obrazu prejemnika. Graviran napis je lahko nekaj preprostega, kot je npr. “Najboljši očka na svetu” ali besedilo, ki ga razumeta samo vi in vaš prejemnik darila. Podarite darilo z osebno noto, ki bo dnevno spremljalo obdarovanca in mu ob uporabi vžigalnika polepšal dan. Če menite, da bi bilo to idealno božično darilo, lahko svojega naročite v spletni trgovini.

8) Personalizirana pisala za šolo in pisarno

Set kemičnih svinčnikov, gravura na pisalo

Pisala s personalizirano gravuro napisa so lahko uporabni spominki, ki ga prejemniki uporabljajo v šoli ali službi. Graviran napis je lahko ime, citat ali besedilo po želji, ki nas vsak dan opominja na to, kako dragoceno je življenje. Tovrstna pisala hitro postanejo najbolj priljubljeno pisalo za obdarovanca, saj imajo sentimentalno vrednost ter oseben dotik dodane vrednosti. Pisala z gravuro so na voljo samo kot kemični svinčnik ali premium darilni set z več pisali. Želim podariti pisalo z gravuro kot božično darilo.

9) Stenske ure po naročilu iz najljubše družinske slike

Kvadratna stenska ura v embalaži

Ste vedeli, da lahko vašo najljubšo fotografijo družine, partnerja ali otrok pretvorite v stensko uro, ki bo dodala še več topline v vaš dom? Stenske ure so uporaben dekorativni element za okrasitev doma, še posebej za otroške sobe. Otroci so vedno navdušeni nad tovrstnimi personaliziranimi darili. Stenske ure so na voljo v različnih oblikah in velikostih s priloženo baterijo. Vse skupaj pa je zapakirano v lično embalažo in pripravljeno kot izvirno darilo za božič.

Zaključek

Torej prišli smo do konca svojega seznama z idejami za božična darila. Kot ste tudi sami ugotovili, smo na seznam vključili predvsem darila z vašo osebno noto, saj je božič čas za najdražje in povezovanje. Z gravuro ali tiskom boste dodali svojemu darilu tudi večjo sentimentalno vrednost za prejemnika. Upamo, da vam je naš seznam pomagal pri izbiri idealnega božičnega darila in da vas bo ta še bolj povezal z najdražjimi na ta posebni dan v letu.

Želim podariti čudovito darilo za božička

V spletni trgovini boste našli veliko izbiro edinstvenih daril, ki jih lahko podarite s svojo osebno noto.

Piškotki: K-print za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.