Poročna vabila: 5 stvari, ki jih morate vedeti, preden jih pošljete

Poročni par, poročna vabila

Tisti trenutek, ko pošljete svoja poročna vabila po pošti, je to lahko vznemirljiva ali potencialno živčna izkušnja. Vaša poroka je pravzaprav skoraj tukaj in kmalu bodo prihajale prve potrditve udeležbe.

Povezano: Verzi za rojstni dan in ideje za najboljša darila

Toda, preden začnete pošiljati vabila za poroko, predlagamo, da naredite nekaj korakov, ki bodo zagotovili, da bodo vaša vabila lepa, brez napake in varno prispela v poštni nabiralnik vaših gostov.

Vabila za poroko pošiljajte zgodaj

Izdelava vabil lahko traja od nekaj dni do nekaj tednov – včasih celo dlje, odvisno od zahtevnosti izdelave. Zato je najbolje, da začnete iskati pravega tiskarja že nekaj mesecev prej. Vabila naj bodo pripravljena za pošiljanje šest do osem tednov pred poroko. Če se bo vaša poroka odvijala na lokaciji izven države, je še bolje, če jih pošljete prej (deset do dvanajst tednov pred poroko).

Za hitro in kakovostno tiskanje vabil pošljite povpraševanje tukaj.

Naročite dovolj vabil

Svetujemo vam, da že v prvo naročite dovolj vabil, saj vas bo izdelava vabil v nasprotnem primeru precej dražja. Naročite dovolj vabil za svoje goste in dodatnih 25 v primeru, da boste vabilo morali poslati ponovno (zaupajte nam vaše mame, jih bodo zagotovo želele nekaj imeti). Če se želite izogniti preglavicam, naročite dovolj vabil že takoj na začetku.

Besedilo za vabilo na poroko naj bo lektorirano

Vaša vabila so lepo oblikovana, prava majhna umetniška dela, toda če so navedeni podatki nepravilni, imate lahko težave pri organizaciji poroke. Poročni verzi, kontaktni podatki in ostalo besedilo naj bo lektorirano, preden se začne izdelava vabil. Zahtevajte predogled in ga pozorno preberite pred tiskanjem vabil. Sta imeni pravilno črkovani, ali je datum pravilno naveden (ponovno preverite leto!)? Kaj pa lokacija – je naslov pravilno naveden? Vprašajte člane družine in svoje prijatelje, naj preverijo besedilo, še boljše pa je, če besedilo preveri pravi lektor. Ujamejo lahko napake, ki jih sprva niste videli.

Povezano: Unikatna poročna darila izdelana po naročilu

Na kuvertah naj bodo navedeni pravilni naslovi

Preden se lotite ovojnic, se je pametno prepričati, da so vsi naslovi in imena pravilno črkovani. Svoj seznam gostov lahko delite tudi z družinskimi člani, ki vam lahko pomagajo najti možno napako. Če jih ne nameravate pošiljati sami, se najprej prepričajte, da je zanje zadolžena prava oseba. Naslovi na kuvertah morajo biti ročno napisani – brez nalepk!

Preden poročna vabila pakirate, naredite načrt

Če morate v kuverte vključiti le poročna vabila, potem je stvar veliko bolj preprosta. Vstavite jih v kuverte in pošljite po pošti, tako zaključili ste. Vendar pa to ne velja za številne pare. Večina ljudi vključi eno ali dve okrasni ovojnici s svojimi vabili. Preden začnete pakirati, naredite načrt za vstavljanje vabil v kuverte, na ta način se boste izognili naključnim presenečenjem. Ko izberete pravilno kuverto in naredite načrt pakiranja boste vabila veliko hitreje poslali.

Živimo v času, v katerem smo preobremenjeni z dnevnimi opravki in kaj hitro se zgodi, da kakšno stvar pozabimo. Verjamemo pa, da vam bodo ti nasveti pomagali pri brezskrbnem pošiljanju vaših vabil in da bo vaša poroka na koncu čudovito izpeljana.

Želim si unikatna poročna vabila

Skupaj z našo pomočjo lahko za vašo poroko izdelamo popolna vabila, ki bodo unikatnega videza.

Piškotki: K-print za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.